Valaki tud egy jó dietetikust ajánlani anorexiára?(fiatalabbat ha lehet)
Figyelt kérdés
A lányomnak kellene, 39 kg és 160 cm... Végre elhatározta hogy segítséget kér,pszichiátriára járunk viszont nem bízik meg az idősebb,ducibb dietetikusokban, semmit sem eszik meg amit felírnak neki...2023. jún. 8. 20:25
1/8 anonim válasza:
Testképzavar gyógyítása, fogadja el a testét és önmagát.
2/8 anonim válasza:
Neked is kellene terápiára járnod a lányoddal, mert ha ilyen testképzavaros, önbizalomhianyos lett, abban vastagon benne van a nevelésed.
3/8 anonim válasza:
Asiama Evelyn étkezési zavarosokkal foglalkozik.
4/8 anonim válasza:
az sem fog segiteni. hidd el. 34 vagyok, es 15 eve anorexia / bulemia valtakozva. ez pszihes tema. tok mind1 ki mit ir fel amig a sajat fejeben nem rendezi a dolgokat.
6/8 anonim válasza:
A dietetikus nem abban segít, hogy pszichésen megváltoztassa, ez nyilván a pazichiáter, a család és a beteg közös munkája. Ha a beteg viszont eljut oda, hogy akarjon gyógyulni, akkor segít a dietetikus, mert nem mindegy hogy kezdik visszaállítani a normál táplálkozásra.
7/8 anonim válasza:
Amíg Ő nem akar gyógyulni, NEM eszik. Ilyen egyszerű.
Keressetek jó pszichológust, pszichiátert, családterapeutát és miután mentális helyrejött, enni is kezd.
Engem is csak etetni akartak, hol érdekelt, amikor masszívan beteg voltam és fogyni akartam? Megettem, aztán kihánytam, vagy meg sem ettem.
MIUTÁN elhatároztam, hgoy meg akarok gyógyulni, akkor kezdtem el eleinte kis adagokban, de enni, nem hánytam, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!