Miért van több energiánk mint a fiatalabbaknak?
Figyelt kérdés
Munkahelyen kollégákkal jóba vagyunk, sokszor bulizunk, az életkor 20-60ig terjed, de én és a párom (30) mindig fittek vagyunk egy-egy átbulizott éjszaka után is , míg a fiatalabbak közt mindenki ki van ütve.
Valahogy csodálkozom is rajta, mert régen mindenben hamarabb elfáradtunk, most pedig sokkal több erő van bennünk, mint mikor fiatalabbak voltunk.
A neten elég sok szánalmas cikk és "vicces" videó van arról, hogy 30 felett az már hűha hanyatló kor! Becsípödik a derekad, folyton fáradt vagy, etc..
2022. dec. 1. 22:51
1/4 anonim válasza:
Nem mindegy min mentél keresztül 30 éves korodig. Fáztál egy fűtetlen lukban egyedül, vagy Édesanyád törölte az orrod végig. Nem ugyanígy forgácsolódik a test.
2/4 anonim válasza:
Van nektek ezekből bármelyik gyerek, háziállat, beteg, ápolásra szoruló szülő, kert, fárasztó hobbi, folyamatban lévő képzés, zajos szomszédok, másodállás, bármilyen egészségügyi panasz, magas szintű stressz? Még sorolhatnám mi minden lehet az oka, hogy hiába fiatalabb az ember, kevésbé terhelhető.
3/4 anonim válasza:
nekem ebből a felsorolásból 7 megvan, hát tényleg eléggé a határon vagyok már.... 30 éven folyamatosan hullafáradt vagyok...
4/4 anonim válasza:
A mai fiataloknál egy döglött csigának is több energiája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!