Hirtelen magasvérnyomás?
Sziasztok.Ma teregettem és éreztem hogy nagyon fura valami, elkezdtem szédülni, nehézlégzés ,zsibbadt a bal vállam.Bementem megmérni a vérnyomásom és 142/57 volt.Utána elfeküdtem ittam egy pohár vizet.Alapjáraton pánikbeteg vagyok fixen rátett a pánik nekem erre az egész hirtelen rosszul létre ,de nemtudom mitől lehet.Frontra tippelek, annyira hülye idő van.A kávétól egyszer rosszul lettem 2 éve ,viszont 1 hete rászoktam újból, de sok tejjel iszom, ma is ittam reggel.
Most 102/67 a vérnyomásom, szerintetek ez normális?
Nem dohányzok
17 L
Időjárástól van, kettősfront van. A 140 nem magas, a 100 viszont kicsit alacsony. Nekem 120-ról 180-ra szokott kiugrani 2 percen belül, nem túl szórakoztató.
Nem szabad pánikolni, ettől a b*zi időjárástól még egy hintaló is rosszul van. Nyugiba kell lenni, semmi megerőltető, semmi hirtelen ugrándozás. Sok folyadék, ami víz legyen, kellemes könyvek, filmek, békés zenék.
Semmi köze az időjáráshoz, hagyjuk már ezt. Mindent erre fognak sokan, aztán boldog tudatlanságban szenvednek évtizedekig a valójában nem ismert szervi bajaikkal.
Pánikroham esetén kiugrik a vérnyomás is. Tapasztalat. És pont így, az első a magas és gyorsan megy fel illetve vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!