Műtét közben agyvérzés magasvérnyomás miatt?
Sziasztok! Anyukámmal kapcsolatosan fordulok hozzátok, ma feküdt be a kórházba mert elméletileg holnap műtik, a nyelőcsövébe tálaltak egy polipot.
Reggel 9kor volt bent az altatóorvosnál aki megmérte a vérnyomását, emlékeim szerint 147/107/103 volt.
Azt mondta ha nem csökken akkor elkell maradjon a műtét mert nem lehet altatni nehogy agyvérzést kapjon közben.
Ma mérték neki többször, egyszer sem csökkent, a 2. És a 3. Között bent járt az a doktornő aki altatni fogja holnap.
Ő viszont semmit sem mondott a vérnyomásról, hogy ebből gond lehet csak azt hogy muszáj megműteni mert bármelyik pillanatban megfulladhat!!
Nagyon izgulok, egyik sem jobb a másiknál, reménykedem hogy műthető állapotba kerül viszont a magasvérnyomás délutánig sem csökkent.
Kérlek titeket mondjatok nekem erről valamit, bármit. Csak már fáj a fejem az idegtől, állandóan sírok.
Nem szeretném elveszíteni, nagyom szükségem van az anyukámra!
27n
2 évet dolgoztam anesztesként, nem igazán értem mi francnak kell beparáztatni a beteget, meg a családot. aztán csodálkozik, hogy magas a vérnyomás. Ezt a vérnyomást egy Xanaxxal, megy egy Tensiominnel kb. 1 óra alatt helyre lehet rakni, de akár egy bétablokkolóval is megkínálhatja, úgyis magas a pulzusa.
És nem fog agyvérzést kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!