Milyen füldugót vegyek alváshoz?
Jelenleg ami van, ráírták h deep, de még a motoszkálást is alig tompítja...
Plusz szétszakad reggelre a fülem.
Létezik olyan füldugó, ami tényleg megszűri a zajokat és nem is zúzza szét a fület?
Őszinte leszek, egy idő után megtanultam, hogy majdnem minden füldugó jó, még az 500 forintos is (legalábbis nekem), ha tudom hogyan kell használni. És az jó pár hét volt, mire kitapasztaltam. Nekem most a sima narancssárga szivacsos füldugó van és majdnem mindent kiszűr. Persze, ha mondjuk az ablakom alatt elmegy egy kocsi maxra nyomott tucc tucc zenével azt nem (de ilyen nem is nagyon szokott lenni), de még azt is tompítja. Barátnőmnek meg pl a gyantás vatta működik jól, amit gyógyszertárban lehet venni. Nekem azt soha nem sikerült úgy betenni, hogy működjön.
Szóval annyit tudok mondani, hogy próbálgatni kell.
Ha neked szivacsos van, nem tudom, hogy te hogyan teszed be, de nekem az jött be, hogy jó erősen összesodrom a végét, hogy minél vékonyabb legyen és utána bedugom a hallójáratomba (kb a fele megy bele). Amikor érzem, hogy tényleg benne van, akkor tartom a végét gyengédek és várom, hogy megszívja magát. Azért tartom a végét, hogy ne kifelé lökje magát, hanem a fülemben maradjon. Amikor megszívja magát akkor utána kényelmes és sokat tompít.
Viaszos füldugótól annyira nem fog fájna a füled, cserébe kevésbé tompítja a zajt.
Nekem is ez a bajom, hogy pár óra használat után fáj a fülem.
Van egy fejhallgató alakú zajszűrő, pár ezerért, azzal viszont nem tudsz éjszaka forogni.
Szerintem tegyél be éjszakára fehér zajt, az elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!