Mi ez? Szívroham vagy csak becsípődött?
A hátamat nem, viszont szoktam itthon edzeni. Aznap is edzettem, ahogy ez megtörtént. Habár annyira nem megterhelő mozdulatok, mivel csak két egy kilós súlyt emeltem. Nem azért, mert ennyit bírok, hanem mert karra csak ennyit szoktam, inkább lábra edzek.
A fájdalom az elmúlt nagyjából. Levegőt kapok megint. Már tegnap is kaptam. Viszont ahol benyílalt tegnapelőtt, ott ha megérintem fáj. De csak akkor. Egy pontban. Lehetséges, hogy az izom becsípődött vagy meghúztam?
A nagymamám is kihordott lábon egy infarktust, végül estére mégis bevitték és tényleg infarktus volt. Egyáltalán nem gyanakodtak infarktusra előtte, pedig szólt.
Kedves SBO-s! A helyedben nem lennék olyan büszke arra, hogy ilyen tudatlan vagy, ráadásul még napi szinten emberek életéről vagy haláláról döntesz. Sajnos a legtöbb ilyen, mint te, totál alkalmatlanok vagyok, csak élvezitek a "felsőbbrendű" pozíciót. Persze nyivákoltok, hogy fizetés így meg fizetés úgy, de hol van az emberségetek? Hol van, hogy szenvedő embereket nem vagytok hajlandóak ellátni, meg lebasszátok és hülyének nézitek őket? Őszintén remélem, hogy egyszer visszakapjátok ugyanazt a bánásmódot, amit ti magatok is adtok az embereknek.
Normális az, hogy most megint megfájdult? Tegnap már alig éreztem valamit, de most valószínűleg rosszul vettem levegőt, aztán el is múlott a nyilaló fájdalom, de most elkezdett zsibogni.
A szívrohamok ugye nem így működnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!