Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi ez? Szívroham vagy csak...

Mi ez? Szívroham vagy csak becsípődött?

Figyelt kérdés
Már több mint 20 perce alig kapok levegőt, mert fáj a szívem. Csak egyre rosszabb lesz
2023. jún. 2. 00:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

Ilyenkor az a teendő hogy felhívod az éjszakai ügyeletet vagy a mentőket és elmondod a panaszaidat.

Ők ki fognak kérdezni és el tudják dönteni mi a további teendő.

Nem kell attól tartanod hogy a mentő a semmire jön ki, mert arra nem fognak meg amúgy amúgy se mennek ki bármire csak úgy.

De ha kell, akkor kell.

Egyébként ha ilyen van, vegyél be egy gyógynövényes nyugtatót vagy kamillatea, ha az sem szűnteti meg a panaszokat akkor más eredetű a probléma.

Nem vagy te pánikbeteg?

2023. jún. 2. 05:55
 12/26 NTBS ***** válasza:
35%
Menj orvoshoz.
2023. jún. 2. 06:31
 13/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy pánikbeteg vagyok e. Viszont az tény, hogy mielőtt ez megtörtént idegileg kikészítettem magam.

De máskor is volt már ilyen, de akkor szerintem csak becsípődött valami, mert ilyen sokáig nem tartott.

2023. jún. 2. 07:31
 14/26 anonim ***** válasza:
14%

3-as vagyok, évekig dolgoztam sürgősségin, de látom mindenki lepontozott 0-ra

A sok hipochonder hülye meg aki beirta hogy szivroham annak gratulálni tudok, mint látjátok a kérdező jól van.

Kezdjetek valamit az életetekkel, ennyit tudok javasolni.

2023. jún. 2. 07:35
 15/26 anonim ***** válasza:
76%

14# jah te meg a SBO, persze.

Tudod hányan hordanak ki lábon infarktust, főleg nők akiknek teljesen mások a tüneteik?

Meg hányan halnak meg úgy, hogy kicsit szarul vannak ledőlnek pihenni aztán már csak holtan találnak rájuk.

Millió féle ember milliófélét érez, vannak sémák ugyan hogy mik a tipikus tünetek, de komolyan kell venni ha valaki nem érzi jól magát.

Ettől függetlenül nekem sem tűnik úgy hogy komoly baja lenne a kérdezőnek, de ezt pontosabban csak orvos tudná megmondani, és nem te.

11#

2023. jún. 2. 07:46
 16/26 anonim ***** válasza:
15%

15-ös na hányan? :D

Dobalozol itt megint a klisékkel, nem kell mindenre farkast kiáltani.

Ha fáj a feje valakinek, akkor egyből agydaganat meg stroke, mi? Meg lábon kihirdott.. hagyjuk már.

Az ilyen okoskodó arcokon, mint te is vagy mindig nevetek, közöd nincs az eü-höz, akinek meg volt pont azzal szemben próbálsz okoskodni. Lehet menni 12 orazni, vár téged is a meló.

2023. jún. 2. 07:49
 17/26 anonim ***** válasza:
90%

#14 Anyám 6 órát ledolgozott infarktussal, csak mesélem, ha már így idiótázgatsz engem privátban. 😊

A sürgősségin meg sajnos legtöbbször pont olyanok dolgoznak, mint te. Engem infarktussal és tüdőgyulladással is küldtek már úgy haza onnan, hogy pánikrohamom van. Úgy látszik, akkor ott ez a protokoll.

2023. jún. 2. 08:59
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező kora, nem utal infarktusra.

A panaszai se.

Viszont mond lelki érintettséget, tehát lehet pánik, valóban.

Kérek minenkit, ha van jogsija, de talán ha nincs is, olvassa újra az infarktus jeleit a könyvből.

Fontos, hogy az igazit felismerjük, és mentőt hívjunk!

(Az is fontos, hogy reszkető tiniket ne sokkoljunk ilyesmivel)

2023. jún. 2. 09:36
 19/26 A kérdező kommentje:

Az éjjel bevettem egy aszpirint, enyhítette, de még mindig érzem. Viszont szerencsére nem olyan, mint éjjel. Most csak úgy érzem mintha valaki rajta ülne, de az éjjel olyan volt mintha kést forgattak volna benne. Ez jó jel, nem?

Bocsánat hogy ennyit kérdezgetek, de a szüleimre nem nagyon számíthatok, mert eddig semminél nem vették komolyan.

2023. jún. 2. 12:48
 20/26 anonim ***** válasza:
80%
Hátadat nem terhelhetted meg? Rossz mozdulat, erősítés? A bordaközti ideg tud ilyet csinálni.
2023. jún. 2. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!