Ez éjszakai pánik roham volt?
Izzadva magas pulzusal orditva ugrottam ki az ágyból és futotam át egy másik helyiségbe.
Annyira emlékszek hogy azt halucináltam hozzá ért a belső combomhoz valami és ezt alvás közben valamiért kígyónak gondoltam és halál félelemel ugrottam ki az ágyból amire a kis húgom szintén fel ébredt és ordítani kezdett amitől megjobban pánikba estem be is ütöttem a könyököm és a térdem.
Egy 5 perc kellet amíg magamhoz tértem.
Miután fel ébredt az egész ház át néztem a szobámat és mivel nem találtam semilyen kígyót sehol így tudatosult bennem hogy csak beképzeltem az egészet.
Ez mi lehet ? Mi vált ki ilyesmit?
Ezelőtt életembe 1x volt hasonló 3 évvel ezelőtt akkoris azt éreztem hogy hozzám ért valami akkor majdnem el is törtem a bokam futás közben a sötétben.
Érdemes lenne valami orvost felkeresni?
Ez nem pánik/pánikbetegség.
Rossz álmod volt, amit túlreagáltál.
Ha kb. 3 évente van egy ilyened, felesleges orvoshoz menni, mert nem tud vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!