Vizesedik a két lábam. Mik segíthetnek?
Figyelt kérdés
Szemmel nem látható viszont kitapintható. (Nyomot hagy ha megnyomom, nem nagyon csak nagyon picit.) Egységes a vizesedés szerintem. Túlsúlyos vagyok. 21 éves. Nő.
Itthoni módszerek vannak?
Nem iszom túl sokat de próbálkozom. Ha eleget innék az segítene?
Kicsit félek.
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat..
2023. máj. 31. 20:20
1/5 anonim válasza:
Mindenképpen sok vizet kell inni, az gyorsítja a kiürülést.
Sétálni kell minden nap, az megdolgoztatja a szívet, keringést. Én azóta nem vizesedek, hogy gyalogolok.
Vannak vízhajtó teák, nézz utána.
És természetesen le kell fogyni.
2/5 anonim válasza:
Kedves 1-es! Mennyit gyalogolsz? Nagyon fontos! Nekem muteti szovidmenykent van odema. Az orvost nem erdekli, vonogatja a vallat. Vizhajto nem segit.
3/5 anonim válasza:
#2 nem #1 vagyok, de en naponta altalaba 4000 lepest teszek meg kb es utana meg kutyakat setaltatok az is 3-4000 lepes, de mozgalmasabb napon osszesitve 10000 lepes is meg van :))
4/5 A kérdező kommentje:
Azóta amióta ezt a kérdést írtam sikerült le fogyni 11-12 kilót és figyelek a víz bevitelre. Elmúlt a vízesedés.
2023. szept. 16. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!