Munkanélküli segélyen élek 3 hónapja, napi 14 órákat alszok, nem járok sehová, hogy kéne visszaállni?
Jóformán semmit se csinálok, otthon élek. Kimegyek a konyhába enni, aztán fekszek. Szerintem napi ha 500 métert sétálok a házban akkor sokat írtam.
Mindig húzok ébresztőt, de egyszerűen, ha 8 órát alszok úgy érzem mintha nem is pihentem volna semmit, mintha beálltam volna erre az állandó fekvős életmódra. Szervi bajom nincs, simán ilyen depressziós epizód.
Miért ilyen nehéz visszaállítani a bioritmust?
Most magadról beszélsz, egyes szám 3. Személyben lefogadom.
De nem baj, én csak sajnallak
Pedig ez csak akkor változik, ha rákényszeríted magad a dolgokra. Kezdd kicsiben, ha nehéz, de legyenek biztos pontok. Ha 11-kor kelsz, legyen, de akkor utána ágyazz el, rakj rendet, igyál két pohár vizet, nyújtsd ki a tagjaid, zuhanyozz le vagy mosd meg jó hideg vízzel az arcod. Próbáld ki a sétát, inkább esti órákban, amikor hűvös van. Este igyál kamilla vagy citromfüves teát, hátha hamarabb el tudsz aludni.
És próbálj gondolkodni, hogy mitől lenne értelme felkelni, és csinálni valamit. Ha nincs motivációd, úgy tényleg nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!