DoTerra? Mit gondolsz? Ismered?
Én régebben rendeltem tőlük rendszeresen
Ezeket a hűségrendeléseket adtam le, pontokat kaptam értük, amiket extra olajokra tudtam beváltani.
Állítólag júniusban ismét árat emelnek, így hogy már egy olcsóbb olaj is 6000ft, a spécibbek 15-20.000ft körül mozognak.
Olyat is hallottam, hogy nincs kereslet Magyarországon, folyton látom a netes oldalakon hogy -10/20/30% olajokra.. szerintetek kivonulnak? Érdemes még most rendelni néhány olajat?
Daganatos betegségből BIZTOS, hogy senki nem gyógyul fel ettől a cucctól (mondjuk másból sem), de még a placebo hatásától sem.
Placebo...tehát ha NAGYON hisz benne, hogy segíthet ez a csodaszer, akkor meggyógyulhat? Egy daganatos beteg pl? Nekem ez már egyenesen a beteg emberek hülyének nézése és kihasználása!
Ez nem így működik sajnos, bárcsak így működne. Akkor nagyon sokan, akik teljes lelkükkel hittek, bíztak és mindent megtettek a gyógyulásért még ma is élnének...biztosan nem hittek eléggé...
A cucc alapból tehát nem hat, de placebóként (magyarul: ha bebeszéled magadnak), akkor ha akarod, rá tudod fogni, hogy attól múlt el a hurutos köhögésed. Hurrá, taps! Mindezt súlyos pénzekért...
Még az EU törvényei is kimondják, hogy a homeopátia nem elismert gyógyászati eljárás, csak szimpla kuruzslás. Same goes for természetgyógyászat, lúgosítás, auramasszázs, akupunktúra, essential oils, stb.
Ez egy komplett industry már, ami arra jött létre, hogy a hiszékeny, csekélyebb képességű emberekről gomboljanak le szabad szemmel is jól látható összegeket.
Doterra, Amway, Nuskin, Forever stb...egy erőszakos MLM-es sz*r a sok közül, ami "csodaszereket" árul, nem mellesleg méregdrágán. Unatkozó anyukák harapnak rá általában.
Én két lépés távolságot tartok azoktól, akik ilyenekkel üzletelnek, mert folyton rám akarnak sózni valamit és meg akarnak győzni minden áron. Kösz, nem. (Kövezzetek meg, de szerintem azok az emberek, akik ilyeneket nyomatnak orrba-szájba, általában elég butuskák, hogy szépen fogalmazzak. Ez az én tapasztalatom legalábbis.)
MLM, ennél több indok nem kell, hogy értelmes ember távol maradjon tőle.
A kedvencem ezzel a céggel kapcsolatban a saját tanúsítási rendszere.
Megvizsgáljuk a saját laboratóriumunkban a saját termékünket, majd ha megfelel, ellátjuk a saját magunk által kitalált tanúsítvánnyal.
Ráadásul ezt a CPTG minősítést úgy állítják be, mintha legalább valami ISO szabvány lenne.
Igazából minden amire rá van írva , hogy 100%-os olaj akkor az is . Vannak nyilván olyanok amiknek van egyéb összetevője is , de az nem kerülhet úgy forgalomba , hogy 100%-os. A doterra azért lett ilyen népszerű mert pl. amerikába nincsenek ilyen szigorú szabályok az olajokra és ott tényleg nagyon tisztának számít , de itthon a dmben kapható olaj ugyan azt fogja tudni csak 100x olcsóbban. Amúgy egy mocskos MLM az egész. Kár őket gazdagítani, már most konkrétan azt csinálják mint a forever.
Egymás között már tolják, hogy belsőleg használva a rákot is gyógyítja...
"így hogy már egy olcsóbb olaj is 6000ft, a spécibbek 15-20.000ft körül mozognak."
Hát előre is elnézést kérek, de nem tudom szebben fogalmazni a véleményem:
Aki olyan hülye, hogy ennyit kiad erre, az meg is érdemli, hogy lehúzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!