Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » DoTerra? Mit gondolsz? Ismered?

DoTerra? Mit gondolsz? Ismered?

Figyelt kérdés

Én régebben rendeltem tőlük rendszeresen

Ezeket a hűségrendeléseket adtam le, pontokat kaptam értük, amiket extra olajokra tudtam beváltani.

Állítólag júniusban ismét árat emelnek, így hogy már egy olcsóbb olaj is 6000ft, a spécibbek 15-20.000ft körül mozognak.

Olyat is hallottam, hogy nincs kereslet Magyarországon, folyton látom a netes oldalakon hogy -10/20/30% olajokra.. szerintetek kivonulnak? Érdemes még most rendelni néhány olajat?

2023. máj. 19. 15:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
55%
Egy ilyen, jellemzően anyukákkal teli csoportban egy kiütéses képnél azt írtam, hogy anyuka vigye bőrgyógyászhoz a gyereket a tagok meg ne állítsanak már fel konkrét diagnózist egy fénykép alapján. Persze minden voltam utána (még asszonyverő alkoholista is) :) úgyhogy, inkább kiléptem.
2024. febr. 23. 16:50
 12/28 Ypszilon1980 ***** válasza:
#11:pedig te csináltad jól. Az egy dolog,hogy alternatív, kiegészítő megoldásra jók lehetnek,de ettől az olajtól nem fog meggyógyulni önmagában senki, az orvosi diagnózist nem helyettesítheti, ezt mindenkinek el kell fogadnia, aki a Doterra olajokat akarja használni. Mi így csináltuk mindig, mikor benne voltunk üzletileg, mindenkinél ezzel kezdtük.
2024. febr. 26. 06:27
 13/28 anonim ***** válasza:
55%
Jajj, ez a Dotterás hülyeség...az iq harcos mamik tolják ezt...
2024. febr. 26. 08:57
 14/28 anonim ***** válasza:
11-es! Illóolajat? Töményen? Gyerek bőrére? Nyugtassatok meg, hogy tévedek, légyszííí...
2024. febr. 26. 10:34
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem is be akartak szervezni ebbe a vacakba már kb 2 évvel ezelőtt, de kihagytam ezt a "csodás" lehetőséget...
2024. febr. 26. 13:36
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
#11 Én azt nem értem, ezek az emberek, mire alapozzák azt a hitüket, hogy ők sokkal jobban értenek hozzá, mint az orvosok. Vagy mind hisz az összeesküvésben, miszerint a gyógyszerlobbi célja, hogy mindenki beteg legyen?
2024. febr. 27. 10:59
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

16-os, igen, de amikor egy fél korty illóolajat 12 ezerért megvesz, nem gondolja azt, hogy itt most jól lenyúlta valaki.

És így hiszik magukat ráérő háziasszonyok, pedagógusok, titkárnők pár napos továbbképzés után gyakorló orvosoknak. Mindenféle kémiai, anatómiai és élettani ismeretek nélkül kezelnek autizmust, kiütést, hüvelygombát, arcüreggyulladást és tumor áttéteket.

2024. febr. 27. 19:22
 18/28 anonim ***** válasza:
75%

Az ember ígyis-úgyis felgyógyul kisebb betegségekből. A gyerekek is. Semmivel sem lassabban, mint ilyen (túlárazott, hangzatosnak beállított) humbugok nélkül. Persze aki használja, az kizárólag ennek tulajdonítja a "csodás" gyógyulást. Pedig csak szimplán van immunrendszerünk, jó esetben. De placebonak biztos jó. Az összes MLM-es cucc egy parasztvakítás. De van, aki erre fogékony és ezt jól ki is használják.

Vajon mikor kezdik el cikinek érezni az emberek (főképp nők, véranyuk) az ilyen dolgokat? Egyszer biztosan kimennek ezek a dolgok is a divatból, mint anno a Teleshop hangzatos csodaszerei, aminek már csak a nagyik dőlnek be szegények...mondjuk aki ilyen beállítottságú, az szerintem még rosszabb lesz öreg korában. Aztán lehet magyarázni majd neki, hogy "Mama! Ne tessék vagyonokért energiakarkötőt rendelni, mert átverés!"

2024. máj. 23. 08:24
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A kedvencem, amikor ha megemlíted, hogy BÁRMI eü problémád van, ha van a környezetedben ezzel foglalkozó személy, akkor RÖGTÖN erőszakosan rádrepül. :,) Nem ám menj el orvoshoz. Menj el hozzá! Az orvos is segítene ám, mellesleg nem kevés évet tanult azért, hogy segíthessen. A sok aromaterapeutamarika ne higgye már magát orvosnak, mert megnézett egy előadást és egymás vállát veregetik, hogy ők mennyire tudják a tutit, amit a világ titkol előlünk, földi halandók elől. :,)
2024. máj. 23. 09:14
 20/28 A kérdező kommentje:

Én tudok olyanokról, akik komoly betegségből épültek fel az olajok használata mellett. Hogy az olajok miatt, vagy más miatt, az másik kérdés.

Például egy idősebb néni, daganatos betegség kezelése mellett használta, citrom napi 10 csepp, este levendula, plusz tömjén, teafa stb. és teljesen tünetmentes. Ha placebo hatása van, végülis akkor is megéri!

#19 Akik erőszakosan rád repülnek, azok a jutalék miatt teszik azt.

2024. máj. 23. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!