Hallókészülék tisztítása?
Figyelt kérdés
Édesapámn hallókészükéket kapott. Az audiológus mondta neki, hogy naponta át kell törölni a készüléket nedves törlőkendővel. Milyen törlőkendőt vegyünk? A domestosos kendő gondolom nem erre való, a nedves szemüvegtörlő és popsitörlő nem biztos, hogy fertőtlenítrnek is.
Illetve ha veszünk egy (száraz) mikroszálas törlőkendőt, arra mit kéne fújni, hogy alkalmas legyen a hallókészülék tisztítására?
2023. máj. 15. 19:50
1/3 anonim válasza:
Ahonnan szerezted a hallókészüléket onnan lehet venni hozzá speciális törlőkendőt.
De egyébként a mikroszálas szimpla törlőkendő is jó. Arra nem kell fújni semmit. Egyszerűen csak át kell vele törölni, hogy eltávolítsd a port meg a szennyeződéseket.
És nagyon fontos, hogy semmit ne fújj a hallókészülékbe mert károsíthatja a berendezést.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából azt mondták, hogy vegyünk a DM-ben vagy Rossmannban nedves törlőkendőt, és hogy a szimpla nem elég. Szóval nem tudom, milyet kéne venni.
2023. máj. 16. 01:02
3/3 anonim válasza:
Van hozzá használati utasítás azt olvasd el. Az interneten is utánanézhetsz, de amit én láttam, ott több eszköz is kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!