Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha felboeult...

Mit lehet tenni ha felboeult az alvásom?

Figyelt kérdés
Egyszer hajnalban alszok el alszok delig ha hetvege van.Ha hetkoznap fent vagyok 3-4 ig es alszok 6 oraig vagy pedig delutan veletlen elalszom 4 kor es felkelek este 10 kor.Valaki legyszi segitsen nem tudom hogy alljak vissza a rendes alvasra es mar eleg sok mindenbeb gatol ez a dolog.

2023. máj. 15. 02:56
 1/4 Fulár ***** válasza:
100%
Több mint 20 éve dolgozom folyamatos 3 műszakban.Teljesen szétcseszte a bioritmusomat.A Melatonin úgy ahogy bevált.Ez tulajdonképpen a szervezet által is termelt az alvásért felelős hormon.Tabletták formájában kapható bármelyik gyógyszertárban recept nélkül külónböző kiszerelésben.Az ára 5-7 ezer forint körűl mozog.
2023. máj. 15. 03:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves #2!

Hosszabb távú szedése nem okoz bármi mellékhatást? Gyogyszertárban nem figyelmeztettek hasonóra?

Köszi

2023. máj. 15. 06:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, elírtam. Reggel van még. Szóval "Kedves első válaszoló!"
2023. máj. 15. 06:12
 4/4 Fulár ***** válasza:
Nem Semmifêle mellékhatása sincsen.És nem okoz semmiféle függőséget.De nem is kell folyamatosan szedni.Lassan"megtanítja"a szervezet biológiai óráját a helyes működésre.
2023. máj. 16. 01:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!