Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha lehetőséged van orvosnál...

Ha lehetőséged van orvosnál választani: a tablettát, a kúpot, vagy az injekciót választod? Kort és nemet is írj!

Figyelt kérdés
orvos, doktor

2023. máj. 12. 09:44
1 2
 11/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Kúpot. Az viseli meg legkevésbé az emésztőrendszert.
2023. máj. 13. 19:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs választási lehetőségem,ha lázas vagyok az anyu mindíg kúpot ad.14 lány
2023. máj. 15. 09:33
 13/18 medvegyev ***** válasza:
43F. Injekció. A tabletták után csak ég a gyomor, kúpot nekem senki nem tesz be, injekció nekem ok.
2023. jún. 17. 00:36
 14/18 anonim ***** válasza:

"kúpot nekem senki nem tesz be"

Fizesd le a nővért és beteszi neked a kúpot :)

2023. jún. 17. 01:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Kúp. Mi de képpen.
2023. jún. 19. 13:22
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Nincs annál izgatóbb dolog a világon, mikor odamegy az ágyadhoz egy fiatal csinos nővér kúppal a kezében.
2023. jún. 21. 08:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet:) de nem mindenkinek vannak pozitív élményei a kórházakban szerintem.
2023. jún. 21. 08:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyjából ebben a sorrendben!

A tablettát a legkönnyebb bevenni. Akár nyilvános helyen is, ha van nálam egy kis folyadék. Vagy kimegyek a mosdóba, lenyelem, iszok rá egy kis vizet. Kész.

A kúp már macerásabb, meg kellemetlenebb. De nyilván ha nincs más megoldás, akkor elviselem. Nincs ezzel gondom. Meg tudom, hogy van előnye: esetenként hamarabb fel is szívódik, rögtön a célszervhez kerül, kevésbé terheli a májat, stb...

Injekciót csak akkor kérnék, ha semmilyen más módszer nem jöhet szóba. Normális, nem mazochista ember szerintem elkerüli hogy bökdössék, ha nem muszáj.

A kornak, nemhez nem hiszem, hogy bármi köze lenne a gyógyszerformákhoz, ha a témának megfelelően egészségügyi okból kérdezted. Ha meg aberrált vagy és ez a fétised, akkor pláne semmi közöd hozzá!

2023. júl. 1. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!