Mit tudok tenni puffadás ellen?
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 21:19
1/4 anonim válasza:
Megtudod vizsgálni, hogy melyik ételnél jelentkezik, és elkezdesz figyelni és azt az ételt száműzöd az étrendből. Ha lisztes cuccoknál jelentkezik akkor több mint esélyes, hogy allergiás vagy rá. Ha van más tünet is elkezded figyelni, és vbeütöd a googleba a Candidát, és tájékozódsz. Felnőtt embernek alap, hogy ismerje a saját testét.
2/4 anonim válasza:
1+ kezeletlen magas inzulintermelésnél+szénhidrátanyagcserebetegség egyik legjellemzőbb tünete a haspuffadás lisztes ételek után.Pl.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felnőtt 16 vagyok. Az a baj ezzel hogy szinte mindentől jelentkezik nálam bármit eszem így nem annyira tudom figyelni. Ha elmegyek egy allergia vizsgalatra segíthet valamit?
2023. máj. 10. 21:29
4/4 anonim válasza:
Kérj vérvételből vizsgálatot meg menj laktóz kilégzésesre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!