Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A homoszexualitás miért nem...

A homoszexualitás miért nem számít perverziónak?

Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 13:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
11%
Mert betegség.
2023. máj. 5. 13:16
 2/31 anonim ***** válasza:
6%
Annak számít. Egy aberráció.
2023. máj. 5. 13:22
 3/31 anonim ***** válasza:
13%
Annak számít, nem tudom honnan szedted, hogy nem.
2023. máj. 5. 13:47
 4/31 anonim ***** válasza:
11%

Nem tudom miért pontoztátok le #1-est, igaza van, a homoszexualitás egy pszichés betegség.

Egyébként én nem #1-es vagyok, és nem is vagyok homofóbok, de a tény az tény.

2023. máj. 5. 13:59
 5/31 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert a libsik normálissá akarják tenni.
2023. máj. 5. 14:03
 6/31 anonim ***** válasza:
18%
Kik azok a libsik? Egyébként nem normális, ha normális lenne, akkor hímnősek lennénk
2023. máj. 5. 14:05
 7/31 anonim ***** válasza:
27%
Kik azok a libsik?
2023. máj. 5. 14:15
 8/31 A kérdező kommentje:

A libsik azok, akik az elfogadás ról papoknak, de a nekik nem tetsző álláspontot nem hajlandóak elfogadni. Szélsőbaloldali eszméket vallanak.

Ha rosszat mondasz a melegekről,akkor kirekesztő, homofób náci vagy a szemükben.

2023. máj. 5. 14:22
 9/31 anonim ***** válasza:
72%
Akkor én libsi vagyok? Én úgy gondolom, hogy fogadjunk el mindenkit olyannak amilyen. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit csinál az életével. Mindenkinek megvan a szabadsághoz a joga. Ha most valakinek az a jó hogy fiú létére a kukit szereti, akkor örülök, hogy megtalálta azt ami neki örömet okoz. Van millió egyéb dolgom azon kívül, hogy más emberek életével foglalkozzak. Ez lenne a szélsőbaloldal? Másik kérdésnél valaki épp azt kérdezte, hogy miért vesz valaki túlárazott iPhone-t. Hát ki a pék fazsát érdekel? Szomorúnak tartom, hogy valaki azon rágódik, hogy másnak mi a jó.
2023. máj. 5. 14:38
 10/31 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó akkor is ezt mondjad , ha valaki a hat éves fiadat meggyalázza. A pedofilia is irányultság,nem tehetnek róla . Ők úgy érzik jól magukat.
2023. máj. 5. 14:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!