Mitől tudnék aludni?
Figyelt kérdés
Kb 1 honapja minden éjjel csak forgolódok, rémálmaim vannak, egyszer fazok egyszer melegem van, 6 orás ébresztőm elött felkelek izzadtan pirosan,keptelen vagyok aludni. Akar mennyire faradtam el aznap, nem megy.. 2 hete kamilla teát iszom szüleim javaslatára elalvás elött de nem segit. Az altatót nem engedik.. Van valamilyen természetes altató ami segítene?2023. máj. 2. 22:04
1/2 anonim válasza:
Mitől vagy ennyire stresszes? Azon nem tudsz segíteni? Iskolapszichológus?
2/2 anonim válasza:
Igaza van a szüleidnek hogy nem engedik az altatót. Nagy a hizzászokás veszélye, és el is fedi a problémát. Háziorvoshoz érdemes lenne elmenni, vervetellel kiderítheti hogy van-e pajzsmirigy problémád vagy más, esetleg cukor. Tudom higy fiatal vagy de sose lehet tudni.
Nem tudom iszol koffeint vagy sem, ha igen akkor délután már ne igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!