Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől tudnék aludni?

Mitől tudnék aludni?

Figyelt kérdés
Kb 1 honapja minden éjjel csak forgolódok, rémálmaim vannak, egyszer fazok egyszer melegem van, 6 orás ébresztőm elött felkelek izzadtan pirosan,keptelen vagyok aludni. Akar mennyire faradtam el aznap, nem megy.. 2 hete kamilla teát iszom szüleim javaslatára elalvás elött de nem segit. Az altatót nem engedik.. Van valamilyen természetes altató ami segítene?

2023. máj. 2. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
53%
Mitől vagy ennyire stresszes? Azon nem tudsz segíteni? Iskolapszichológus?
2023. máj. 2. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
41%

Igaza van a szüleidnek hogy nem engedik az altatót. Nagy a hizzászokás veszélye, és el is fedi a problémát. Háziorvoshoz érdemes lenne elmenni, vervetellel kiderítheti hogy van-e pajzsmirigy problémád vagy más, esetleg cukor. Tudom higy fiatal vagy de sose lehet tudni.

Nem tudom iszol koffeint vagy sem, ha igen akkor délután már ne igyál.

2023. máj. 2. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!