Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mégis mi lehet?

Mégis mi lehet?

Figyelt kérdés

Tavaly nyár kellős közepén elkezdett fájni a gerincem, ami már kb 10 éves korom óta ferde. Annyira fájt, hogy előre is kisugarzott, elől is fájt (mivel a lapockáim között van a ferdület) a szegycsontom es a mellem között fájt. Ezek a mai napig fennállnak. Augusztusban kiderült, hogy van egy szívritmuszavarom is, ami szintén nyár kellős közepén kezdődött (80 és 110 között voltak a pulzus értékei, még akkor is 80 volt amikor 2 órát feküdtem). Így a kettő egyszerre egy pánikbetegség szerűséget idézett elő.

Amitől azóta sem tudok megszabadulás.

Nagyon nem tudom eldönteni, hogy a gerincem miatt fájhat elől a mellkasizmaim, vagy a szívem miatt. Pedig a ritmuszavaromra szedek gyógyszert, látta az orvos augusztusban, és mondta, hogy egészséges csak a kilók miatt dolgozott/dolgozik sokat (azóta sem sikerült lefogynom, nagyon szeretem a hasam. És nemctudok ellenállni a keresztanyum süteményeinek).

Lehet hogy tényleg a gerincemből sugárzik előre a fájdalom, mert nagyon fáj?!?!?!?!?

Nem mozog sokat. Alap séta van (boltba megyek, kutya etetés/itatás, szemét kihordás) és napi 15 perc átmozgató torna.

Mert félek nagyon, hogy szíveredetű.Minden este halálfélelmem fekszek le, hogy nem kelek fel másnap.

2023. máj. 2. 20:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Először is kellene egy pszichológust keresni. Másodszor egy gyógytornászt aki az alap betegségeket figyelembe véve edzene veled és segítene megkezdeni a fogyást. Nem feltétlenül kell lemondani az édességről ha megfelelően be tudod állítani az étkezést és a sportot ebben egy dietetikus is tud neked segíteni . Csak vedd fel a kapcsolatot a házi orvossal és kérj tőle ebbe segítséget.
2023. máj. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!