Nagyon fáj a derekam, nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
A problémám kb 1 hete jelentkezett, hogy hirtelen elkezdett fájni a derekam. Nem emlékszem, hogy meghúztam volna, egyszer csak elkezdődött. Az az érdekes benne, hogy napközben alig érzem, de ha fekszem, alig tudok megfordulni, felülni és felállni is kínkeserves. Így aludni se nagyon tudok. Egyébként olyan mintha oldalról nyilallna a derekamba mikor megmozdulok. Mitől lehet ez? Máskor is fájt már a derekam, de nem így. Próbáltam nyújtani, de nem segített. Tapasztalt már valaki ilyet? Mit lehet vele csinálni?
Amúgy 30 éves nő vagyok, közepesen aktív életet élek. Jelenleg itthon vagyok az 1 évesemmel, utána sokat szaladok (emelgetem is), és minden nap minimum 1 órát sétálunk.
2023. máj. 1. 22:57
1/4 anonim válasza:
Szia! A gyerek emelgetése miatt fájhat a derekad! Kellene egy jó meleg gyógyfürdő, ahol kilazitanád utánna meg egy gyógymasször aki átmasszirozzna!
2/4 anonim válasza:
Idegbecsípődés lehet vagy gyulladás
3/4 anonim válasza:
Nyújtó, rotáló mozgásokat kell végezni és aktívabb élet.
4/4 NTBS válasza:
Fájdalomcsillapító krém. Ha nem hat orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!