Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt a fülemen egy pattanás,...

Volt a fülemen egy pattanás, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A bal fülcimpáman volt egy hatalmas pattanás. Nem volt látványos, csak ha megfogtam, egy nagy göböt éreztem benne. Eleinte azt hittem, fülrák, de valaki mondta, hogy ez csak egy nagy, mély pattanás lehet. Aztán ma addig nyomkodtam, amíg egyszercsak kifakadt, és most nem érzem. Lehet ebből valami bajom?

2023. ápr. 30. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogy lehet, mért lenne egy pattanásból bajod? Mostmár nagyon irritáló, hogy a gyakorin mindenkinek úgymond rákja van!
2023. ápr. 30. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell aggódni :) Régen nekem is volt a fulemben pattanás , igaz nem a fulcimpan, de azon kívül, hogy fajt, nem volt semmi baj :)

Egyébként mivel nem tudom, fiú vagy e vagy lány, én pl no vagyok és egy ideje nem hordok fulbevalot, csak havonta igyekszem egy egy napra, hogy ne szűnjön meg a helye, de időnként én is erzek csomót ott és ki tudom nyomni . Szerintem semmi komoly, csak szimplán összegyűlt anyag, genny amit a tested nem tud befogadni. Mint a pattanás. Nem kell aggódni emiatt :)

2023. máj. 1. 00:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz. Hogy sikerült egy pattanásból rákot diagnosztizálni magadon? :D Gondolom jó ideig böngészted a neten, hogy mi bajod lehet. Ilyet nem szabad csinálni. Egyébként nem csak pattanás lehetett, hanem zsírcsomó is. A fülcimpában előfordul, és az is ki tud fakadni, ha sokáig piszkálod. Nekem kb havonta megjelenik egy.
2023. máj. 1. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Jódozd be, hamarabb meggyógyul és nem nyomkodd.
2023. máj. 1. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy pattanás volt mi alapján diagnosztizálsz rákot?:)

Szerinted egy rákos daganatot ki lehet nyomni? :)

2023. máj. 1. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!