Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi 0,5 ös xanaxxal tudnám...

Mennyi 0,5 ös xanaxxal tudnám átaludni az éjszakát?

Figyelt kérdés

Iszonyat fáradt vagyok, magamtól és a xanaxtól is elalszom, de 4 óra után megébredek, és xanax (0,25)mellett annyi a különbség, hogy képes vagyok némi pánik után visszaaludni, magatól 80% eséllyel nem.

Másért nem szedném ezt a vackot, de egyszer már ki kellene aludnom magam, mert ez az alvásdeficit maga teszi lehetetlenné a saját alvást.

2023. ápr. 30. 23:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az összes ilyen benzodiazepin szer (Dormicum, Xanax, Frontin, Rivotril stb.) segítenek elaludni, de az alvás minőségét drasztikusan lerontják, illetve baromi addiktívak is. Az átalvásban ezek a szerek nem segítenek. Próbáld meg az úgy nevezett "Z-szereket" (zopiclon, zolpidem), vagy esetleg a melatonint. Nyilván konzultálj előtte háziorvossal, vagy pszichiáterrel. (Illetve vénykötelesek)
2023. máj. 1. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnos a Z szerek is additvívak. A melatonin pedig csak az elalvást segíti.
2023. máj. 1. 14:51
 13/13 Szabó.Jani ***** válasza:

Volt amikor annyira kivoltam, h a dormicummal SEM tudtam elaludni. Ekkor a háziorvos javasolta h először vegyek be 0,5mg xanaxot, majd amikor kezdem érezni a hatását, akkor a dormicumot.

Na, akkor nem volt alvajárás, csak aludtam reggelig, mint a bunda. Úgyhogynem kell félni a dormicumtól se.

A masik, a KIFEJEZETTEN az alvás hosszabbítására való, az a Sanval. A feleségem - a depressziós+álmatlansági rohamai alatt kell szednie - úgy alszik tőle, mint a bunda. És nem is járkàl a hatása alatt...

2023. máj. 1. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!