Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Napi 1 db Scippa 5mg-ot kell...

Napi 1 db Scippa 5mg-ot kell szednem napi 3x fél 0,25mg Xanaxxal. Ha mondjuk bulizni megyek, vagy innék, azt hogyan tehetném biztonságosan?

Figyelt kérdés
Ma voltam pszichiáternél és ő írta fel nekem depresszióra és szorongásra. Reggel veszem be az első scippat és kicsit aggódom, hiszen jön a fesztiválszezon, és nem felholtra szeretnem magam inni, de nem szeretnék emiatt aggódni. Valakinek van tapasztalata?

2022. jún. 22. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Xanaxra ne igyál, tehát vagy a pia vagy a xanax aznap. Viszont feltenném a kérdést, mire szeded ezeket? Nem nagyon van lehetőség, hogy amikre ezeket szedik, arra jó ötlet inni. Az ivászat sem a szorongásnak, sem a depressziónak nem tesz jót, csak amíg az alkohol az emberben van. Fesztiválszezon, buli, értem én, de miért is evidens, hogy ilyenkor inni kell?
2022. jún. 22. 20:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem szoktam másnapos lenni, annyit nem szoktam inni. Hogyha bulizni megyek épp annyit iszom, hogy ne érdekeljen semmi és senki és jól érezzem magam, nem érzem úgy, hogy az "alapbetegségemnek" különösen ártana.

Nem szükséges az ivászat, de jobban elveznem a fesztivált 1-2 koktél után :)

2022. jún. 22. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

A másnap nem tudom hogy jön ide. Nem érzed úgy? "Hogyha bulizni megyek épp annyit iszom, hogy ne érdekeljen semmi és senki és jól érezzem magam"

Ez márpedig pont úgy hangzik, mintha egy depressziós írta volna. Szerinted nem árt az alkohol? Akkor igyál, hát mindenki úgy pusztítja magát, ahogy neki kényelmes

2022. jún. 22. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Scippara nyugodtan ihatsz, nem befolyásolja. Nyugtatóra viszont semmiképp, az káros és felerősítí az alkohol hatását.
2022. jún. 22. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!