Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tisztálkodtok egészségesen?

Hogy tisztálkodtok egészségesen?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy nem egészséges sokszor fürdeni mert akkor ártunk a bőrnek.

Gondolok itt arra hogy nem egészséges mindenféle sampont meg mindent magunkra tenni mert az sem tesz jót, sőt még a hormonokra is rossz hatással van. (Mint a dezodorok)

2023. ápr. 30. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%

Úgy, hogy tudatos vagyok, nem agymosott. Amire szükségem van, azt használom. Nekem a szilikonos sampon, aluminium ásványi összetevős deo a jó. Soha olyan rossz nem volt a hajam, mint az utóbbi 10-15 évben, amikor ezeket a kitalált szorongó emberek baromságai miatt kifejlesztett hülyeségeket használtam. És nem izgat más mit gondol.

De mire is van rossz hatással a deo?

2023. ápr. 30. 14:10
 2/14 anonim ***** válasza:

Naponta zubanyzok, szilárd tusolóval és hideg vízzel. Semmilyen káros hatást nem tapasztalok.

Ha hajat mosok, utána mindig arcot mosoke, hogy lejöjjön az arcomról. Abból viszont muszáj kímélőbbet használni, mert más szárítja a hajam és a fejbőrömet.

Nagyrészt egyénfüggő, kinek mi válik be.

2023. ápr. 30. 14:11
 3/14 A kérdező kommentje:
1# Hormonokra.
2023. ápr. 30. 14:15
 4/14 anonim ***** válasza:
#3: ezt honnan szedted?
2023. ápr. 30. 14:27
 5/14 A kérdező kommentje:

Én értem hogy valaki tudatlan, de hogy még ezt hirdeti is...

Keressetek rá.

2023. ápr. 30. 14:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#5: Te meg szimplán bunkó vagy, ha így reagálsz.

Ez a "keress rá" a eufemizmus arra, hogy "olvastam a neten, szóval biztosan igaz". Ha olyan tájékozott vagy, és az állításod igaz, akkor van egy hivatkozható tanulmány mögötte.

Még ha van is ilyen, azt Te biztosan nem olvastad.

2023. ápr. 30. 14:40
 7/14 A kérdező kommentje:
Jobb bunkónak lenni mint tudatlannak.
2023. ápr. 30. 14:43
 8/14 A kérdező kommentje:
2-3 szutykos szót kell beírni a keresőbe és kiadja
 9/14 A kérdező kommentje:

de tessék 1 másodperc alatt találtam egy random tanulmányt

[link]

10/14 anonim ***** válasza:

De basszus, amíg én nem szóltam be neked, addig Te sem találkoztál ezzel a tanulmánnyal. :D

Akkor most van értelme tudatlannak minősíteni a másikat, főleg mert az csak egy hivatkozást kért?

Vicces vagy. :D

2023. ápr. 30. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!