Március 21 volt az utolsó menstruációm azóta nem jött meg normális? ha jól számolom 35 napja de terhes nem vagyok mivel még szűz vagyok
Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 10:34
1/7 anonim válasza:
Normális is lehet. :) Páromnak is van, hogy 40-45 nap után jön meg. Általában a stressz játszik közbe. Ha esetleg többször előfordul, érdemes lehet nőgyógyászhoz is fordulni, mert ettől függetlenül lehet egészségügyi háttere is.
2/7 anonim válasza:
Több oka is lehet. Pl. Stressz, életmód váltás
3/7 anonim válasza:
34 nap még teljesen normális, szóval most vagy egynapos csúszásban.
4/7 anonim válasza:
Attól is függ, mennyi idős vagy. De ez még normálisnak mondható.
5/7 A kérdező kommentje:
24 Éves vagyok
2023. ápr. 23. 12:48
6/7 anonim válasza:
Ennyi idősen nem vagyok benne biztos, hogy normális ez a helyzet. Ha 12-14 lennél még oké. Hacsak nincs pcod, vagy nem vagy elhízva, stb...
7/7 anonim válasza:
Nekem is kimaradt 1-1 hónap meg a húszas éveim elején is a stressz miatt... egyetemista vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!