Szerintetek normális dolog hogy mindig injekciót kap?
Barátnőm mikor menstruál nagyon fájdalmas görcsei vannak. Szinte elviselhetetlen számára az a pár nap. Ilyenkor ha mondja, hogy fájdalmai vannak, az anyja mindig injekciót ad a fenekébe amitől igaz hogy jobban lesz, de van hogy egy nap kettőt is kap. És neki is ciki de azt mondja neki mindig hogy muszáj és ő el is fogadja. Nekem abszolút nem tetszik hogy az anyja lehúzza a nadragját meg a bugyiját és még így 19 évesen is látja azokat a dolgokat amiket szerintem nem kéne.
Mi a véleményetek erről?
Az extra fájdalmas menstruáció nem normális, hiába próbálja annak beállítani sok orvos is. Nekem is nem egyszer az ügyeleten végződött a dolog.
Ami az injekciót illeti, az illető anyukája egészségügyi dolgozó vagy hogy ad be szurit a saját lányának? Akárhogy is, a doki is látja az ember fenekét amikor beadja, nincs abban semmi különös. A nadrágját meg feltehetően saját magának húzza le, illetve a bugyit nem is kell levenni. Max annyit lát belőle, mint a strandon fürdőbugyiban. Túlgondolod.
Egyrészt honnan szerzi be az injekciót tucatszámra?
Másrészt miért kéne alul meztelenre vetkőzni egy injekció miatt?
Semmit nem kell levetni, pár centit kell lejjebb tolni a nadrágot az egyik oldalon.
#1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!