Szerintetek mennyire fura, hogy én nem iszok alkoholt?
Figyelt kérdés
Szerintem gusztustalan, elnézést kérek mindenkitől. Mondjuk lehet, hogy szerepet játszik ebben az, hogy apukám kemény alkesz volt.2023. ápr. 15. 23:16
3/7 madi111 válasza:
Miért lenne fura? Nem kötelező alkoholt inni.
4/7 anonim válasza:
Én sem iszom kb egyáltalán, de nekem a szüleim sem ittak.
5/7 anonim válasza:
Szia! Egyàltalàn nem furcsa, mert én se iszok alkoholt!
6/7 anonim válasza:
Egy-egy pohár jó bor miért lenne gusztustalan? Az a gusztustalan ha valaki részegre issza magát. Mondjuk én sem iszom soha, nem szeretem az alkohol ízét és a gyomrom is ég minden italtól, még az üdítőktől is, így csak sima vizet iszom mindig.
7/7 anonim válasza:
Utolsó!
Sokszor találkoztam olyan emberekkel, akik megisszák a magukét. Keveset isznak, szép talpas pohárból, de nagyban tolják a kretént!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!