Mitől fáj 22 évesen majdnem minden nap a derekam?
Nem most kezdődött, igazából fogalmam sincs, hogy pontosan mikor mert már régóta vannak mozgásszervi fájdalmaim.
Ami az utóbbi 1-2 évben a legjellegzetesebb lett az a derékfájás.
A fájdalom jellege éles, görcsös jellegű.
Amikor megnyomom erősebben azon a ponton a derekam ahol fáj akkor ilyen nagyon erőteljes nyilaló fájdalmat érzek ott valahol az idegben és nyomásra érzem, hogy a fájdalom is picit szétsugárzik.
A fájdalom összefüggésbe hozható legalább 1 órán keresztül tartó álló testhelyzettel. Tehát hosszan tartó ácsorgás már kiváltja.
Mi okozhatja? Nagyon meg tudja keseríteni a napjaim.
Régen (3 éve) edzőterembe jártam rendszeresen aztán otthagytam. Azóta nem sportolok.
Egyetemre járok jelenleg.
Amit érdemes talán megemlíteni még, hogy néha a derékfájdalom együtt jár combcsont forgó fájdalommal is. Az még a derékfájásnál is rosszabb és ha egész nap álló munkát végzek akkor egészen talpig is tud sugározni.
Ma pl nagyobb bevásárláson voltam és ma is megfájdult a derekam mivel sokat sétáltam.
#5 Nagyon remélem, hogy nem az :O
De köszi neked is, megnézem ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!