Sportolas / stressz hatasara miert?
Elore bocsi az ekezet nelkuliseg miatt, nincs mas megoldas most.
Szoval egyre gyakrabban elofordul, hogy sportolas kozben baromira felspanolom magam, vagy mas hasonlo tevekenyseg kozben, es ugy felmegy a pulzusom hogy ettol elegge megilyedek. ez neha kihat a jatekban nyujtott teljesitmenyemre is, mivel elterelodnek a gondolataim nem tudok koncentralni... neha mintha a szivem is igy dobbana egy nagyot. egyre tobbet idegeskedek emiatt, altalaban tetmeccseken vagy akkor fordul elo ha nagyon izgulok valami miatt, amugy nem szokott spontan ilyenekt csinalni. a levegot is jobban kapkodom, pedig nem annyira erzem azt, mintha legszomjam lenne.
miota megfigyeltem ezt az idegeskedest sporttevekenyseg kozben vagy mas elore betervezett, varva vart alkamonál es nagyon izgulok, egyre gyakrabban van ez, tulizgulom magam meg teljesen fel vagyok spannolva...
amikor ezen ragodom tokre kivagyok meg ideges vagyok, ma mertem 118-as pulzusom volt, igy ideggeskedve, sport kozben nyilvan nagyobb vernyomassal is... felek, hogy valami bajom lehet?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!