Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha egy dolgot javíthatnál a...

Ha egy dolgot javíthatnál a testeden, mi volna a legfontosabb neked?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 15. 07:43
A kérdező szavazást indított:
szív és érrendszer
légzőszerv-rendszer
emésztőrendszer
idegrendszer és agy
érzékszervek
hormon és nyirokrendszer
immunirendszer
vázrendszer csontok izületek
bőr, haj köröm
Az egész testemmel nagyon elégedett vagyok, nem változtatnék.
14 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy mm-el hosszabb az egyik lábujjam, sokszor kellemetlen a cipőválasztás. Mivel az emberi test nem teljesen szimmetrikus, ez gyakori dolog.

Kinézetre egy jóképű fiatal életerős férfi vagyok. Kissé elhízott, de ezen tudok változtatni. Egészségemmel még nincs problémám. Mindenki olyannak fogadja el saját magát amilyen. Társkeresésnél kaptam már hideget meleget a külsőmre, de azoknak a képmutató némbereknek a véleménye nem érdekel.

Az immunrendszerre oda kell figyelni , sokszor lebetegszem, de mikor kimegyek az utcára és rengetegen a képekben köhögnek nem is csoda.

2023. ápr. 15. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Öszintén szólva nekem (66N) egyikre se lenne szükségem, egyedül talán az öszülést váltanám ki , de egyébként elégedett vagyok.

Beteg kb 6-8 éve valamikor voltam, egyébként meg semmiben nem vagyok bekorlátozva, szóval változtatni nem akarnék.

2023. ápr. 15. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Én a melleimmel nem vagyok elégedett. Sajnos szoptatás után nagyon megereszkedtek és teljesen tartásukat vesztették. Mintha két szinte teljesen üres zacskó lógna rajtam. Emiatt a magabiztosságom is a béka feneke alatt van. Szex közben is ritkán veszem le a felsőm. Szégyellem az egészet, úgy ahogy van.
2023. ápr. 15. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Fogsor!
2023. ápr. 15. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Először emésztőrendszert választottam, mivel Hepatitis B fertőzött vagyok. Aztán meggondoltam magam, és immunrendszert választottam, mert ha a szervezetem védekezne ellene, nem lenne ez. Oltott vagyok amúgy, csak valamiért nem kaptam meg a 3. oltást…és gondolom nem alakult ki az immunitás, így kaphattam el.
2023. ápr. 15. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!