Ha egy dolgot javíthatnál a testeden, mi volna a legfontosabb neked?
Egy mm-el hosszabb az egyik lábujjam, sokszor kellemetlen a cipőválasztás. Mivel az emberi test nem teljesen szimmetrikus, ez gyakori dolog.
Kinézetre egy jóképű fiatal életerős férfi vagyok. Kissé elhízott, de ezen tudok változtatni. Egészségemmel még nincs problémám. Mindenki olyannak fogadja el saját magát amilyen. Társkeresésnél kaptam már hideget meleget a külsőmre, de azoknak a képmutató némbereknek a véleménye nem érdekel.
Az immunrendszerre oda kell figyelni , sokszor lebetegszem, de mikor kimegyek az utcára és rengetegen a képekben köhögnek nem is csoda.
Öszintén szólva nekem (66N) egyikre se lenne szükségem, egyedül talán az öszülést váltanám ki , de egyébként elégedett vagyok.
Beteg kb 6-8 éve valamikor voltam, egyébként meg semmiben nem vagyok bekorlátozva, szóval változtatni nem akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!