Mitől ilyen a hónaljam?
Figyelt kérdés
Egy pár napja elkezdett fájni a hónaljam de nem nagyon figyeltem oda rá. Aztán egy idő után észrevettem, hogy mindkét hónaljamnál (nem szó szerint a hónaljon hanem kicsit oldalt lentebb ahol összeér a karunk) ilyen horzsolás van. Úgy kell elképzelni mint mondjuk a térdednél van egy horzsolás ha elesel. Nagyon száraz és nagyon fáj ha felemelem a karom mert húzódik a bőr! Ez mitől lehet? Rosszul borotválkoztam? Betadinet szoktam rárakni, hogy fertőtlenítsem mert tényleg úgy néz ki mintha elestem és lehorzsoltam volna.2023. ápr. 11. 07:43
1/10 anonim válasza:
Lehet kivan szaradva a borod
Vagy esetleg izzadsz es ossze dorzsolodik a karod es a honalj resze ezert kipirosodik kisebesedik
Esetleg ekcema?
Talan kenos (kremes) dezodor
Hinto por
Egy jo testapolo kamillas vagy akarmilyen nyugtato hatasu
2/10 A kérdező kommentje:
Ekcémára nem gondoltam még, de annak nem kene viszketnie akkor? Oszinten nem tudom mit csinaljak mert nagyon zavaro es csunya is
2023. ápr. 11. 07:55
3/10 anonim válasza:
Nem dörzsölhette ki a növekvő szőr borostája?
4/10 anonim válasza:
Nekem is időnként ilyen, nem ekcéma. Azt mondta, még ezer éve a bőrgyógyász, mikor voltam vele nála, hogy túl száraz a bőröm. Mivel máshol nem jön elő, és amúgy nem száraz a bőröm, nem hinném. Szerintem inkább arról van szó, hogy a borotva irritálja, főleg, ha utána, mondjuk zuhany után ráfújok dezodorral. Váltottam ilyen esetre sensitive dezodorra, attól nem jön elő.
5/10 A kérdező kommentje:
4-dik valaszolo: es mit csinaltal vele, hogy mult el mennyi ido utan?
2023. ápr. 11. 08:04
6/10 anonim válasza:
Pár nap szokott lenni, egy idő után lehámlik. Olyankor nem kenek rá semmi dezodort vagy tusfürdőt, ami irritálja, ilyen babakrémmel néha bekenem.
7/10 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 11. 09:01
8/10 anonim válasza:
Hát nekem ennyire nem szokott sötét lenni, de hasonló az “állaga”. Kicsit olyan az elején, mintha meg lenne égve, aztán ilyesmi lesz, végül lehámlik.
9/10 A kérdező kommentje:
neked is fájt? mert én a karomat alig bírom mozgatni annyira fáj és nyilván ilyenkor jobban dörzsölődik ki szóval még sebtapaszt is raktam rá de még így se jobb..
2023. ápr. 11. 11:41
10/10 anonim válasza:
Igen, az első 1-2 nap nagyon szokott fájni. Van, mikor olyan érzés, mintha égne a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!