Kisebb dudort erzek a honaljamon ,mi lehet ez?
18 eves vagyok,
Ma egy kisebb dudort vagy pupot erzek a honaljamon es egy nagyon kicsit faj ha megemelem a karomat
Mitol lehet?kicsit felek mert fogalmam sincs mi ez
Dezodorbol csak olyat hasznalok ami mindenmentes(pl aluminium)
Hat remelem nekem is elmulik de azert felek
Ja es meg annyi hogy dezodorbol eleg sokat szoktam hasznalni es napkozben is tobbszor fujok mert hajlamos lennek arra hogy megizadok
A sok dezodortol nem lehet?
"A sok dezodortól nem lehet?"
De lehet, ha túl sok pórust tömít el a dezodor. Az izzadás normális, hűti a testet, csak a tartós izzadmányban megtelepedhetnek a bacik, egyébként a verejték (normál esetben) szagtalan.
Mellette valóban lehet nyirokcsomó duzzanat, ami egy szűrő rendszer, gyulladások tovább terjedésének megakadályozására.
Tini koromban nekem is gyakran volt ilyen, voltam vele orvosnál is. Mondta, hogy a borotvával esetleg egy kicsit felsértem a bőröm, ott kórokozók bemennek és begyullad. Lecseréltem a borotvám, azóta max 1-2x fordult elő már vagy 10 éve. Próbáld meg először lefertőtleníteni borotválkozás után a bőröd és lecserélni a borotvád.
Ha ez nem segít hosszabb távon, lehet, hogy egy apróbb gyulladás van a szervezetedben, a hónaljban be tudnak emiatt dagadni a nyirokcsomók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!