Ez célravezető lenne?
Sziasztok,
Nemrég voltam vérvételen és kiderült, hogy magas a koleszterin. Sok húst eszek és elég keveset mozgok sajna. Azóta próbálok áttérni valamivel normálisabb életmódra, leszeretnék adni nagyjából 10 kg-ot is. Odafigyelek, hogy kevesebbet egyek, változatosabban, kevesebb hússal és igyekszem napi 7-8 ezer lépést is megtenni, néha kirándulások alkalmával még 10 ezer fölé is menni. Ez szerintetek hosszú távon elég, vagy még kéne valamit csinálnon mellé?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Köszönöm, teljesen természetesen nem hanyagolom, szeretem a húst, csak kicsit visszább kell vennem a mértékéből. Meg több zöldség kell, gyümölcsöt eszek eleget, de a zöldség nem fekszik :D Köszi mégegyszer.
Ha teheted,egyél egyszer egy jó vegán étteremben vagy rendelj a vegafztar hu ról. Tuti megváltozik a véleményed a zöldséges ételekről
Sokan szerintem azért nem szeretik,mert nem ettek még jól elkészített ételt.
Köszi, majd elgondolkodom rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!