Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ingerultseg, stressz mit...

Ingerultseg, stressz mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Parom tobbszor szolt, hogy mindig ingerult vagyok, es mindig tombolok ha valami olyan van, es nem is reagalok mondjuk ugy, hogy szepen, nekem ez fel se tunt, de vissza gondolva valoban kegyetlenul kiallhatatlan lehetek, elegge megerto a parom, de nem szeretnek vele ilyen kirohanasokkal viselkedni, viszont teljesen termeszetes nekem ez a viselkedes az utobbi idokbe, tegyuk fel csinalok valamit szolok neki, nem erti rogton, hogy eppen mirol beszelek, es mar kiabalok… munkamba is ez lenne a helyzet, de ott magamba duhongok ha valami nem tetszik… vallalkozo vagyok tehat valtozatos, es nem is igazan fognam erre, tehat nen opcio a valtas, de nem szeretnem ha a paromon csattanna minden kattanasom, es nem jovok ra mitol, mit tehetnek, hogy higgadtabb legyek, es ne szalljon el az agyam egy pillanat alatt :(? 27/F
2023. ápr. 9. 23:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Betegség is okozhatja pl. pajzsmirigy.Egy vérvételt megér.

Egyébként citromfű tea, Ashwagandha kapszula, elegendő alvás, kevesebb kávé.

Az hogy felismerted jó kezdet, tudatosan is próbálhatsz változtatni.

2023. ápr. 9. 23:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Pszichoterápia.
2023. ápr. 9. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!