Érdemes most a húsvéti ünnepek alatt orvosi ügyelettel foglalkozni? Anális szex utáni hajszálér repedés lehetett? Online proktológus tanácsát kikérjem esetleg? Ilyen még nem fordult elő.
Pénteken a párom lakásában töltöttem az éjszakát. Az ötlet kicsit váratlanul jött az Ő részéről, hogy mégis legyek most kivételesen nála, mert annyira egyedül lesz.
Mindketten megszoktuk a hosszan tartó szingliséget, nehezen barátkozunk meg az elköteleződés gondolatával. Mégis most úgy tűnik, hogy működni fog talán az együttélés is.
Ha fáj nagyon akkor menj el.
Ígyál sok folyadékot.
Most jelenleg nem vérzik semmi. Egy kicsit sem. (Ja, menstruációs váladék távozik ugyan, de az értelemszerűen a nemi szervből.)
Inkább székletlazító táplálkozásra gondoltam.
Év elején is volt anális szex többször, de nem volt tőle élesebb fájdalom egyáltalán. Talán most egy kicsit jobban sikerült "vadulnunk".
Orvosokat általában kerülöm. Jobban szeretnék természetgyógyászhoz járni. (Szűrővizsgálatokra eljárok ugyan, de túl sok értelmét nem látom.)
Na igen. Feldobnám a napot! :)
Köszönöm a tanácsot a folyadékbevitellel kapcsolatban. Ezzel egy kicsit hadilábon állok, ugyanis nem nagyon szoktam szomjúságot érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!