SZTK-ban van proktológus?
Figyelt kérdés
Vérzik a s.ggem és szeretném kivizsgáltatni, sztk-ban van erre lehetőség? Durván vérzik kakkantás után tehát nem csak pár csepp és viszket is néha. Van hogy ha nem wc-zek akkor is látszik mondjuk a betétemen. Fenéklyukamból jön a vér. Nincs szexuális partnerem! Még valami eléggé szégyenlős vagyok, hogy mondjam el a panaszaimat majd? Olyan kínosnak tartom ezt főleg, hogy a seggemből vérzek így gyakorin simán leírom de élőben másabb és sosem voltam ilyesmi vizsgálaton, nem akarom hogy komolyabb bajom legyen, ezért is megnyugodnék ha mihamarabb megnéznék nekem.2023. márc. 8. 21:17
1/8 A kérdező kommentje:
Tb-alapon persze.
2023. márc. 8. 21:19
2/8 anonim válasza:
Emlékeztetsz te engem egy 25 éves lányra, akivel ma este sokat beszéltem :) Úgy hiszem, hogy az SZTK-ban a sebészek foglalkoznak ezzel. De úgy is beutaló kell a háziorvostól.
3/8 A kérdező kommentje:
2-Nem vagyok 25 éves de köszi a válaszod :) Akkor háziorvos lesz de parazok, egyáltalán hogy kezdjem el a mondandómat, annyira szégyelnős vagyok!
2023. márc. 8. 21:37
4/8 A kérdező kommentje:
a háziorvos megnézi a s.ggem amúgy vagy elküld valahova?
2023. márc. 8. 21:39
5/8 anonim válasza:
Mondd azt, hogy "Jó napot! Vérzik a fenekem, tudna segíteni?"
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben :D...bár általában az asszisztens veszi fel.
2023. márc. 8. 21:41
7/8 anonim válasza:
Menjél a sebészetr.,Beutaló nem kell,csak időpont.Biztos megnézik,még ha esetleg nem is oda tartozik.Ez esetben a megfelelő helyre írányitanak.
8/8 A kérdező kommentje:
hát igen csak nem szeretnék felesleges köröket tenni hanem ahova kell menni oda megyek.
2023. márc. 8. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!