Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon meg vagyok...

Mit tegyek? Nagyon meg vagyok iljedve! 19/L

Figyelt kérdés
Pár hete vettem észre hogy a nyelvem bal oldalán van egy fehér folt..pont ugy néz ki mint a leukoplákia,a nyelvem felületén is mintha látszana egy pici folt..a házi orvosom azt mondta szájpenész de viszont se nem fáj se semmi,mióta elkezdtem szódabikarbónával öblögetni meg fujni spray-el azóta piros is..és lila erek is látszanak durván,fáj a torkom,a fülem,fuldokló érzés,ma be is rekedtem egyszer,fáj a torkomban a csont is..félek szájrákom van pedig nem fogyasztok alkoholt se nem dohányzok és eléggé egészségesen is étkezek..az alsó belső ajkmon is van egy borsónyi duzzanat,az sem fáj,és a nyelvem alatt is mintha fehér lenne és meg lenne duzzadva picit,és szorít a torkom is. Jövő héten megyek fogdokihoz is.

2023. ápr. 9. 02:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Nagyon durva,ronda,és nem jön le.😭
2023. ápr. 9. 02:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. szerintem egy orvos hitelesebben meg tudja állapítani, hogy szájpenész-e, vagy sem. Szerintem te kicsit hipochonder vagy. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni! Az orvos nem írt fel rá semmit?

Nyugodj meg, nem lesz baj! <3

2023. ápr. 9. 02:40
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Nyugi nuni! Majd lesz valahogy!
2023. ápr. 9. 02:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A spray mellékhatásai is okozhatják ezeket a tüneteket, ebben az esetben viszont értesítsd az orvost. Kellett, hogy mondjon valamit meddig tart a kezelés, mikor fog javulni. Én ezt az időt kivárnám, ha nincs kielégítő eredmény, vissza a dokihoz. Megértem, hogy félsz, de internet alapján nagyon könnyű félrediagnosztizálni magad. A tényleges betegség mellé még egy rakás plusz stressz is lesz. Bízd az orvosokra a diagnózist. Ha annyira nem hiszel neki, inkább mutasd meg még egy dokinak, célravezetőbb, mint netes írások alapján kínozni magad.
2023. ápr. 9. 02:47
 5/7 NTBS ***** válasza:
100%
Elmennék a házi orvoshoz.
2023. ápr. 9. 06:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Betegségtől lehetnek a szájban is panaszok, hiszen fáj a torkod is, füled, stb, nem kell egyből rákra gondolni.
2023. ápr. 9. 08:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál,irritáció.
2023. ápr. 11. 14:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!