Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha minden rizikófaktor fennáll...

Ha minden rizikófaktor fennáll, akkor nagy esélye van korai ráknak?

Figyelt kérdés
Minden nagyszülő rákban hunyt el, szennyezett levegő, passzív dohányzás olykor, gyenge szervezet stb
2023. ápr. 5. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Igen, de tehetsz is ellene.
2023. ápr. 5. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Mit?
2023. ápr. 6. 08:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Egész egyszerűen olyan betegségei voltak a felmenőimnek, akik mind rákban haltak meg, olyan hatások értek engem anyaméhben meg azután, és olyan sok egészségi anomáliám van, hogy az csoda, hogy most élek
2023. ápr. 6. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát sport egészséges kajálás lehetőség szerint. Tudományosan bizonyított, hogy aki rendszeresen sportol azoknál vagy nem vagy nehezebben alakul ki rák. Valamint répa cékla alma szmuti amilyen gyakran csak lehet és már is sokat tettél.
2023. ápr. 6. 16:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Én pont úgy tudom, hogy a legtöbb rákfajta nem megelőzhető.

Ha agyonszűreti az ember magát, akkor ESETLEG életben marad 5 év brutális kezelés után... mondjuk még 5 évig.

2023. ápr. 8. 21:54
 6/7 NTBS ***** válasza:
Van, de pl. Ne dohányozz.
2023. ápr. 9. 06:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Miért jó neked az egész oldalra benyögnöd az értelmetlen válaszaidat?

Tudod, sok szempontból totál mindegy, dohányzol-e:

- a fűtés vagy a közlekedés miatti légszennyezettség érint,

- családtag miatt passzívan dohányzol, rosszabb esetben otthon, jobb esetben vendégségben

Stb.

2023. ápr. 9. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!