Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egészségügyben dolgozó ismerős...

Egészségügyben dolgozó ismerősöm mondta, igaz lehet?

Figyelt kérdés

A lényeg: Ha elmegy az ember magánorvoshoz, akkor utána 1 évig nem mehet TB alapon (mármint ugyanarra a szakterületre) orvoshoz.

(Nyilván összefutnak a szálak, ez nem kérdés).

Erről hallott már valaki?

2023. ápr. 1. 11:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Amúgy én örülnék neki legjobban, ha kamu lenne, mivel várólistán vagyok egy műtéttel.
2023. ápr. 1. 12:12
 12/20 A kérdező kommentje:

11-es, mikor?

Mint írtam, tegnap hallottam ezt. Ezért érdekel.

Én is tudok olyat, hogy magánba elvitte a férjét érsebészhez, aki bevitte az érsebészeti klinikára hasi aorta műtétre, szóval ilyenekkel tele van a padlás, de ez VOLT.

2023. ápr. 1. 12:14
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Fú, de gyenge troll vagy, ember. Rengeteget kell még finomítanod a módszereden. Azért itt vannak elvárások, nem lehet csak így bohóckodva tolni.
2023. ápr. 1. 12:17
 14/20 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Február közepén.
2023. ápr. 1. 13:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Le lett neked írva többször is, hogy ez marhaság, te nem tudsz ezen túllépni, nem a 8-as válaszoló.
2023. ápr. 1. 13:09
 16/20 anonim ***** válasza:
63%
Ugyanazzal a betegséggel (BNO kóddal) nem kezelhet államiban és magánban ugyanaz az orvos. Például nem hívhat be magánból államiba, hogy például CT-re beutaljon ugyanazzal a betegséggel. Viszont, ha más betegséget ír (BNO kódot) be, akkor...szóval érted?!
2023. ápr. 1. 13:25
 17/20 A kérdező kommentje:

Anyámnál most volt ilyen. Nem magánból akartak neki államiba CT beutalót adni, mert tudom, itt ezen lovagoltok.

Hanem másodlagos szakorvosi véleményt kértünk magánklinikán. És már nem mehetett vissza államiba (mi mondjuk számítottunk rá, és ennek tudatában döntöttünk úgy, hogy akkor folytatjuk magánban.) Szóval pusszantok minden okostojást.

2023. ápr. 7. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Az előbb még valami titokzatos ismerőstől hallottad, most meg már anyáddal történt? Na, menjél szépen tojást festeni, Pistike!
2023. ápr. 7. 16:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak ő volt április bolondja.
2023. ápr. 7. 17:30
 20/20 gungasam ***** válasza:
Van egy szabad orvosválasztás deklarálva, igaz, hogy elég nehéz de van!
2023. máj. 13. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!