Aki nem tud lemondani a jó kajákról az nem tud lefogyni?
1/13 A kérdező kommentje:
Volt-e valaki ilyen helyzetben? Mi segített?
De miket szoktál enni, amikor fogyni próbálsz és milyen kajákat szeretsz?
Jó kajákat is ehetsz, csak kisebb mennyiségben. Próbálj meg úgy csalni valami összetevővel, hogy kalóriára kevesebb legyen, de laktató legyen, ne maradj éhes. Vagy egyél egy adagot mondjuk zabkásából, amiből kevés is órákra eltelít, és egyél mellé egy kis adagot a kedvenc kajádból.
2023. márc. 31. 17:39
Én sose voltam annyira kövér, olyan 10 kiló plusz volt rajtam, de nem is azért, mert imádtam enni, hanem volt időszak, amikor szinte nullához közelített a mozgásom, mert nem volt rá időm és igyekeztem hazaérni, ezért a gyaloglás is kimaradt. Egyszerűen a napi 24 óra kevés volt.Direkt elkezdtem követni neten olyan lányokat, akiknek olyan alkata volt, amire én is mindig vágytam, egy idő után már fusztráló volt és erőt adott, hogy többet mozogjak, illetve hogy ha van egy órám, ne filmet nézzek, hanem valami kalóriágetőbb tevékenységet végezzek és álljak fel a gép elől. Nekem ez segített, neked lehet, hogy fordítva működne.
2023. márc. 31. 17:40
Amúgy bármitől lehet fogyni, amíg kalóriadeficitben vagy. Nem kell csak zöldséget, salátát enned. A kedvenc ételeidből is ehetsz, csak keveset. Csak az másik kérdés, hogy az ember megtudja állni, hogy ha már nem éhes, ne egye már magát tele. Nekem meg az a problémám, hogy nem bírom megállni sajnos....
2023. márc. 31. 17:56
5/13 A kérdező kommentje:
Valójában éppen az egészséges ételeket nem kedvelem és azokat amikkel fogyni lehetne. Nem találok olyat ami finom és nem hízlal annyira. Például a friss kenyér/zsemle/kifli a kedvencem, próbáltam már leváltani teljes kiőrlésüre, zabkenyérre, puffasztott rízsre, zabpehelyre, extrudált kenyérre de egyszerűen már ránézni sem kívánok ezekre az ételekre.
Zöldségeket egyébként rendszeresen eszem de csakis azért mert tudom hogy szükséges.
6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő, abszolút megértem, dettó ugyanez van nálam is
7/13 A kérdező kommentje:
Ha rossz kedvem van, feszült vagyok akkor eszek egy jót és minden rendben 😀 de ha tartanom kell a mértéket, akkor nem nyugszom le
Igyál sok-sok vizet, kevesebb fér beléd.
2023. márc. 31. 18:11
Gondolom nem magában eszed a kenyeret. Egyél hozzá valamit, amitől jóllaksz. Csirkét, sajtot, zöldségeket... Csak a kalóriamennyiségre figyelj.
2023. márc. 31. 19:59
10/13 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet! Megfordítom az arányt. Kevés kenyér sok feltét. Köszi mindenkinek a tippeket!
További kérdések: