Igaz lehet az alábbi városi legenda a covid vakcináról?
Állítólag a világ jópár orvosa egymástól függetlenül ugyanazokat az anomáliákat találja az oltottak vérmintáiban. Arról számolnak be, hogy a befecskezett mRNS molekulák hatására termelődött tüskefehérjék összetapasztják a vörösvérsejteket. A vörösvérsejtek szállítják a légzési gázokat, ugye, oxigént, szén-dioxidot. Viszont, ha össze vannak tapadva, akkor egyrészt jóval kevesebb felületen tudják szállítani a gázokat, vagyis oxigénhiányos állapot alakul ki, (aminek tartós fennállása az agyra is hat, azaz elbutul az ember), másrészt az összetapadt vörösvérsejtek sűrítik a vért, vagyis emelkedik a vérnyomás, harmadrészt sokkal nagyobb valószínűséggel torlaszolják el az erekben a vér áramlását, vérrögöket, elzáródásokat okoznak.
De nemcsak a tüskefehérjék csinálják a bajt, hanem azok az apró fém részecskék (grafén-oxid nanorészecskék) is, amelyek úgy néznek ki, és úgy is viselkednek, mint a guilette pengék. Ahogy sodródnak ezek a pengék a vérben, úgy kaszabolják szét belülről az ereket, számtalan foldozásra váró sebet ejtve. Az összetapadt vörösvérsejtek fennakadnak a sérülésekben, és ezen a módon is elkezdődik a vérrögképződés.
Szóval azt mondják, ezek miatt olyan gyakori az oltottak körében a magas vérnyomás betegség, a trombózis, az agyvérzés, szívinfarktus és a hirtelen halál.
Mindez igaz lehet?
Adatok? Statisztikák? Grafikonok? Nevek? Dátumok? Helyszínek?
Ezek nélkül az információ annyit ér, mint a "hírek" arról, hogy a NASA a héten éppen hány földönkívülit fogott.
Alaptalanul követelsz rajtam bármilyen bizoyítékot, ugyanis nem állítottam semmit. Amit leírtam, azt hallottam, és én is tudni szeretném, hogy igaz-e. Azért tettem fel a kérdést, mert gondoltam hátha nektek van valami hozzáfűznivalótok, írásotok, videótok, bármi, ami eldönti a kérdést...
Neked megvannak ezek videók?
Itt egyáltalán nincs irigységről szó, pont hogy megegyeznek az orvosok. Egymástól függetlenül vizsgálták elektromikroszkóppal a vakcinázottak vérét, és mindannyian beszámoltak a tüskefehérjék okozta vérsejt összetapadásról, és a pengetermészetű nanorészecskékről is, amelyek arra törekszenek,
hogy összeálljanak (állítólag).
Amúgy azt el is tudom képzelni nagyon jól, ahogy a fánk alakú vörösvérsejtek kis mélyedésébe beleül a tüskefehérje, majd megint egy fánk, megint egy tüskefehérje...
Nanotechnológia meg már létezik annyi ideje, hogy megérett arra, hogy emberekbe fecskendezve is teszteljék a működését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!