Ha valaki 10 percig mos fogat reggelente és elhasznál egy negyed tubus fogkrémet, az miért van?
Figyelt kérdés
Tényleg nem viccből kérdezem, ismerek ilyen embert, de nyilván ha ez a téma feljönne, akkor sértődés lenne belőle. Viszont kíváncsi lennék mi lehet mögötte.
Este viszont nem mos fogat, csak reggel.
És rég óta dohányzik amúgy.
2023. márc. 27. 00:09
1/11 anonim válasza:
Ez valami kényszer, reggel a legrosszabb a szájszag és nem akarja hogy napközbe érezzék rajta, ezért agyonsikálja egy rakat fogkrémmel, önértékelési hiba talán mások véleményétől függve.
2/11 anonim válasza:
Gondolom kapott már megjegyzést, hogy büdös a szája (könnyen lehet, hogy olyan embertől akinek valamilyen szinten meg akart felelni) és ez annyira megérintette, hogy ezt hozta ki belőle.
3/11 anonim válasza:
Amíg magának veszi a fogkrémet, mármint saját pénzéből, addig nem érdekelne.
4/11 A kérdező kommentje:
#4 :D
2023. márc. 27. 11:23
5/11 A kérdező kommentje:
De amúgy ez is érdekes, mert oké, lehet, hogy nem szeretné, hogy bárki is azt gondolja, hogy büdös a szája, de közben egész nap dohányzik...mit gondolhat, attól friss és üde a szájszaga?
2023. márc. 27. 11:25
6/11 anonim válasza:
az meg megint csak kényszer azt nem tudja abbahagyni, leszokni róla, a függőség erősebb olyankor
7/11 anonim válasza:
Valószínűleg nagyon kicsi tubust használ. Ilyen kis termékmintásat.
8/11 A kérdező kommentje:
#7 vicces meg minden, de nem. Normálméretű tubusos fogkrémet használ. :)
2023. márc. 28. 14:56
9/11 anonim válasza:
Nekem egy fogmosás 20 perc kb. Alapos vagyok, 5 perc alatt összecsapottnak érezném. Én meg ezt nem értem h mások hogyan intézik el pár perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!