Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van aki negyed Concort szed?

Van aki negyed Concort szed?

Figyelt kérdés

Szivecske alakut?

Hogy lehet ezt negyedelni mikor nem is egyforma alakja van tehat nem kor peldaul.

Az egyik feleben tobb a hatoanyag mint a masikban?

2022. febr. 2. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én negyedet szedek! Az egészet ketté töröm a feleket még késsel elvágom,nem egyformák,de az szerintem nem baj... Én már egy éve kb.igy szedem
2022. febr. 2. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem célszerű a Concort negyedelni. Meg nem is nagyon van olyan élethelyzet, amikor kell. Van belőle 10 mg, 5 mg, 2.5 mg és 1.25 mg is, ezek közül valamelyik jó lesz. Ha 1.25 is sok, akkor nem kell szedni. Az 1.25-öst negyedleni semmi értelme, az már olyan kevés, hogy semmi hatása nem lesz.
2022. febr. 2. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én negyed Bisoprorolt szedek. Az se lesz egyforma, de szerintem ennyire nem kell komolyan venni. Pár mg ide-oda nem számít.
2022. febr. 3. 03:43
 4/5 A kérdező kommentje:
az milyen alaku?
2022. febr. 3. 08:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kör. Az egyik fajta nagyon pici, alig látom,a másik meg olyan domború, hogy össze-vissza méretűekre lehet csak negyedelni.
2022. febr. 3. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!