Van aki negyed Concort szed?
Figyelt kérdés
Szivecske alakut?
Hogy lehet ezt negyedelni mikor nem is egyforma alakja van tehat nem kor peldaul.
Az egyik feleben tobb a hatoanyag mint a masikban?
2022. febr. 2. 21:38
1/5 anonim válasza:
Én negyedet szedek! Az egészet ketté töröm a feleket még késsel elvágom,nem egyformák,de az szerintem nem baj... Én már egy éve kb.igy szedem
2/5 anonim válasza:
Nem célszerű a Concort negyedelni. Meg nem is nagyon van olyan élethelyzet, amikor kell. Van belőle 10 mg, 5 mg, 2.5 mg és 1.25 mg is, ezek közül valamelyik jó lesz. Ha 1.25 is sok, akkor nem kell szedni. Az 1.25-öst negyedleni semmi értelme, az már olyan kevés, hogy semmi hatása nem lesz.
3/5 anonim válasza:
Én negyed Bisoprorolt szedek. Az se lesz egyforma, de szerintem ennyire nem kell komolyan venni. Pár mg ide-oda nem számít.
4/5 A kérdező kommentje:
az milyen alaku?
2022. febr. 3. 08:29
5/5 anonim válasza:
Kör. Az egyik fajta nagyon pici, alig látom,a másik meg olyan domború, hogy össze-vissza méretűekre lehet csak negyedelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!