Mit érzel ha beveszel egy negyed ecstazy tablettat?
Én felet vettem be mindig kezdésnek, kb. 20 percig semmi, aztán húsz perc után ilyen tök jó feldobottság érzés, tele leszel energiával, boldog leszel.
Aztán 30-40 perc múlva vettem be mindig a másik felet, és akkor így betetőzött az érzés, jó volt így táncolni, fáradhatatlannak éreztem magam, boldognak. Jó volt. :)
Amúgy attól is függ, hogy milyet veszel be.negyedtöl lehet nem ereznél semmit.
Plussz ilyenkor még ráisznak meg rász*vnak vmit.
Fizetnenek akkor se vennek már be ilyen szarokat.
Volt egy korszakon 11 évvel ezelött, kétszer majdnem meghaltam.23 at vettem be egy éjszaka alatt :(
A 23 rengeteg. Jó tablettából a 2 is.
Egy tablettában lehet 80-250mg MDMA is. (Már ha egyáltalán MDMA van benne, sajnos gyakran nem.)
Ha egy 120mg-os tablettának eszed meg a felét, az épp csak "beérzős" küszöbdózis lesz.
Bővebb infó adagolásról: [link]
Ezek egy "átlagos" emberre vonatkoznak. A dózis mindig testsúlykilogrammra szól, ha nagyobb testű vagy, akkor több kell, ha kisebb, akkor kevesebb, arányosan.
Ha értesz angolul nézd meg ezt: https://www.youtube.com/watch?v=Hlbl7bYfbyc
Egy 200mg-os tabletta negyede az 50mg, és nagyon jól érezhető, főleg éhgyomorra.
Ha valaki mindenképp ki akarja próbálni, tulajdonképpen nagyon is jó ötlet első alkalommal egy akkora adagot bevenni, amitől alig várható hatás. Ez jelentősen csökkenti a túladagolás és mindenféle más komplikáció esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!