Milyen indokot lehet kitalálni?
17 vagyok és elvesztettem a szűzességem és el kellene mennem nőgyógyászhoz mert mentsruációs problrmáim vannak de ez most lényegtelen, de nem, nem vagyok terhes. És az anyám meg elég hirtelenharagu, ezért sem mondtam el neki...
De mivel ugye megvizsgálnak így biztos látják majd hogy nem vagyok már szűz. És hogy nem tudom mit csináljak. Ha elmondom akkor "levágják" a fejemet. Nem szeretek füllenteni de vagy ez vagy beválalom hogy kitagadnak a családból valószínűleg ki dobna a házból (a nővéremnek 23 évesen lett egy gyereke egy stabil kapcsolatban es anyánk meg megtagadta hogy nem a lánya. Azóta nem beszélnek es én sem láthatom. Anyám szerint 30 40 éves korban el lehet már veszíteni de akkor is korai.)
Utalkozó válaszokat nem kérek.
"De mivel ugye megvizsgálnak így biztos látják majd hogy nem vagyok már szűz"
>>A nőgyógyász meg tudja mondani a szűzhártyád alapján, hogy szűz vagy-e vagy sem?
Csakúgy, mint a hüvelyek, a szűzhártyák is teljesen egyediek. Egyeseknek kisebb, vékonyabb, míg másoknak nagyobb, vastagabb. Sőt, nem is ugyanannyira láthatóak. Éppen ezért egy nőgyógyász nem tudja megmondani a fizikális vizsgálat során, hogy szűz vagy-e vagy sem, hiszen a szűzhártya nem a szexuális aktivitásunk mutatója.<<
Forrás: [link]
Az orvosi titoktartásról nem is szólva.
"Milyen indokot lehet kitalálni?"
>>Történeti bizonyítékok szintén azt a nézetet erősítik, hogy a szűzhártya átszakítása vagy kinyújtása nem-szexuális, de megerőltető tevékenység során is lehetséges, (mint például lovaglás, torna, vagy tánc során) vagy egy közvetlen, a vaginális területet érintő trauma is okozhatja<<
Forrás: [link]
"Anyám szerint 30 40 éves korban el lehet már veszíteni de akkor is korai."
Anyád fejében van nagyon nagy zavar. Ez nonszensz, hogy valaki 30-40 évig őrizgesse a szüzességét. Már csak amiatt is, mert a menopauza előbb is beüthet, mint 40 éves kor, és akkor már gyerek sem születhet, ha éppen akarnál. Ezek szerint te és a nővéred késői gyerekek voltatok? Vagy honnan ez a középkorinak is túlzó vaskalaposság?
Te is jobban teszed, ha gyűjtögetsz, és ha elmúltál 18 éves, akkor elhagyod ezt a mérgező "családi" légkört, és elköltözöl, önálló életet élni. Pláne, hogy akkor a nővéreddel is helyre állíthatod a kapcsolatot.
Nem nem vagyunk késői gyerekek. Anyám 28 volt amikor velem volt terhes és 22 amikor a nővéremmel.
Es amúgy épp ezert is volt már vele sokszor vitám mert elég nagy az igazság érzetem és amikor a nővéremtől mondhatni eltiltott fel is "lázadtam". Nem is értem miért ilyen de igen. Első dolgom lesz elmenni 18 évesen innen jó messze. Sajnos nem csak ilyen témában furcsa a gondolkodása...
Köszönöm a válaszokat. Csak ugye anyámmal én nem tudok errol beszélni a nővéremmel sem es nem tudtam hogy akkor így nem lehet megállapítani. Köszönöm. (:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!