Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van izomrángásom már 3...

Miért van izomrángásom már 3 napja? Félek:''S

Figyelt kérdés
3 napja a kisujjamnál lévő izom, ami a tenyerem oldalán húzódik, elkezdett remegni. Azt olvastam, hogy ezt legtöbbször kimerültség okozza, de nekem már reggel elkezd rángatózni az izmom. Máskor is volt már ilyen például a szememnél, de az tényleg kimerültség miatt volt, és el is múlt. De ez nem akar megszűnni. Ma egyszer-kétszer enyhe zsibbadást is éreztem benne. Lehet, hogy Parkinson-kór?:S:S Holnap elmegyek a háziorvosomhoz, de még ha be is utal valahová, akkor is állítom vagy 2-3 hónap múlva kapok csak időpontot. Annyi idő múlva meg ha tényleg valami bajom van, az akár súlyosbodhat is.
2010. okt. 7. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem csak este lehet kimerült az ember. Ha rendszeresen nem alszol eleget, akkor lehet a kimerültségtől, de ha sokat stresszelsz, attól is. Próbálj ki valami nyugtató teát, aromaterápiát vagy gyógynövényes gyógyszert. Herbáriában biztos tudnak segíteni.

Magyar egészségügy meg... hát, erre szokta apám mondani, hogy mire sorra kerülsz a dokinál, vagy meggyógyulsz, vagy meghalsz... Morbid, de ez van sajnos.

2010. okt. 7. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Parkinson-kór az eszed tokja... Már bocs. Nekem már többször volt ilyenem, többnyire idegileg-fizikailag kimerítő időszakban, illetve utána. Az idegkimerültség okozza. Ezen rengeteget segít a megnézium tabletta (szerintem a legjobb a Béres Magne B). A magnézium kell az idegeknek, az idegrendszerhez az ingerületvezetéshez.

A kimerültséget meg ne úgy értsd, hogy "reggel van, tehát nem lehetek kimerült". Az idegkimerültség nem olyan, mint a fizikai fáradtság, nem egy éjszaka pihened ki, ez nagyon nem erről szól.

Szerintem a házidoki nem fog beutalni sehova, hanem Magne B6-ot fog javasolni. Ami segíteni is fog, ezt garantálom. Nekem volt már, hogy a középső ujjam rángott, volt, hogy a kicsi, legutóbb meg a hüvelyk.

26/N

2010. okt. 7. 16:06
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:) a kioktatást is:)) Hajlamos vagyok eltúlozni a dolgokat, ha bepánikolok. Amúgy azt hiszem tényleg kimerült vagyok:S Csak nem veszem észre, mert mindig kávét iszok, ha kimerülök, csak azt nézem, mit kell még csinálnom, és nem vagyok hajlandó tudomásul venni, ha kialvatlan vagyok. Pedig... már két hete- leszámítva a pénteket és szombatot - napi 6 - 6,5 órát alszok, pedig többet kéne. Meg ma stresszeltem is, ráadásul több kávét ittam a kelleténél, amitől csak bepörögtem, "idegbeteg" lettem, de agyilag meg mégis lemerült:S MA korán fekszem, holnap meg veszek Mg és Ca tablettát:) köszi:)
2010. okt. 7. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!