Ilyen típusú fejfájás hátterében mi állhat?(kérlek olvasd el)
Sziasztok!
Úgy szokott fájni a fejem hogy így kb egy hónapig nem fáj, aztán fáj egy huzamban kb minden nap 2-3 hétig, aztán megint sok ideig nem fáj, és ez ismétlődik. Persze a tartós fejfájás nélküli időszakban is vannak fejfájások, csak nem így.
Advil ultra fortét vagy algoflexet szoktam bevenni, néha hat, de legtöbbször nem.
A fejfájás a halántékom vagy a fejem tetején szokott lenni, néha erősebb, néha gyengébb vagy közepes.
Zajra fokozódik, ilyenkor nem viselem jól a hangoskodást vagy veszekedést körülöttem.
Szemészetre hamarosan megyek elvileg ha kapok időpontot, de a szemem nem rossz amúgy.
A fejfájás általában délután kezdődik és este is megmarad ha nem hat a gyógyszer, alvás időre elműlik.
Azt hozzátenném hogy sokszor étvágytalan is vagyok ilyenkor, főleg mostanában, és nagyon fáradt szoktam lenni mindegy mennyit alszok, kedvem sincs annyira így programokhoz. Ezek nem csak a fejfájásos hetekre vonatkoznak.
Hasonló tapasztalatok valakinek? Ha igen akkor légyszi írjon akinek van, köszi előre is, szép estét! :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!