Mindenki sűrűbben lesz beteg mostanság vagy csak én és
az ismerőseim?
Figyelt kérdés
Kb. 1,5 éve kezdtem el folyton beteg lenni. Kb. minden évszakban elkapok valamit, általában lázas is vagyok. Előtte sosem volt ilyen, nagyon sok ideig max hőemelkedésem volt, néha enyhe megfázás. Több ismerősöm is többször lemondott dolgokat, mert lázasok, betegek.
Az én és az ismerőseim immunrendszere gyengébb, vagy ez valami más miatt van?
Nyugi, tudjuk, mit akarsz kihozni a kérdésből. Nahát, hogy pont 1,5 éve, az oltások óta van így! Grafén, kálium-klorid, immunrendszer-lebontó tüskefehérje, stb. Lapozzunk.
2023. márc. 22. 12:29
2/7 anonim válasza:
3 covid ellenit vettem fel, előtte vagy 15 éve az influenzát, mivel egy irodában valaki megfertőzött, s egy hétig kinlódtam vele.
Azóta hőemelkedésem sem volt.
2023. márc. 22. 12:39
3/7 anonim válasza:
Én 3 évvel ezelőttig voltam beteg gyakorlatilag ősztől tavaszig. Kollégámnak gyereke mindent hazavitt az óvodából, kollégám persze járt be betegen dolgozni, engem meg minden vírusuk leterített 2 hétre. Aztán 2 évig semmi bajom nem volt a világon, pedig terhes is voltam, szültem. Most meg viszont én is mindent összeszedek, ahogy megyünk játszóterekre, közösségekbe. Most gyógyultam ki az egyik (nem légúti) vírusból, már fáj a torkom a következőtől. Bár ezek nem 2 hetesek, hanem pár nap-egy hét max. Szerintem nézess D-vitamin szintet, az sokat számít.
2023. márc. 22. 13:01
4/7 anonim válasza:
Én kb 5 évvel ezelőtt voltam állandóan beteg, visszamenőleg évente kétszer is, volt hogy 4-szer is megfáztam, amióta edzőterembe elkezdtem járni kb egyszer voltam beteg, az mondjuk durva volt. De például egy rokonom most többszőr is beteg lett egymás után, meg egy másik is, szóval ez így hullámzik úgy tűnik...Meg mondjuk sok vitamint szedek, elehet az is számít hogy nem betegszem le és a legutóbbi, ami madulagyulladás volt is jól ki lett kezelve.
2023. márc. 22. 14:11
5/7 A kérdező kommentje:
A covidra inkább azért gondoltam, hogy lehet az erősödik meg, vagy jön más változata. De fogalmam sincs, nem értek hozzá, ezért sem írtam bele.
2-es, 3-as válasz hasznos volt, köszönöm! Remélem akkor elmúlik ez, meg elmegyek vértesztre, azt már egy ideje sajnos halogatom.
2023. márc. 22. 14:13
6/7 A kérdező kommentje:
4-es is hasznos, köszi!
Vitamint azt én is szedek pár hónapja, az segít szerintem kicsit. Most meg, hogy jön a jó idő, többet megyek ki, sportolok is.
2023. márc. 22. 14:15
7/7 anonim válasza:
Az oltások szétcs3szik az immunrendszert.Erre voltak csak jók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!