Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hirtelen fájdalomcsillapító...

Gungasam kérdése:

Hirtelen fájdalomcsillapító kellene és ez, ami itthon van nem tudom milyen lehet? Be fogom venni mindenképpen mert bízom a memóriámban.

Figyelt kérdés
Régen nincsen már csomagolása de úgy emlékszem, hogy valami erős fájdalomcsillapító.21mm hosszú, 9mm széles, 6,5 mm vastag, szóval egy bazi nagy tégla lekerekítve. A felénél bevágás könnyíti a törhetőséget és mind a két felén egy-egy nagy nyomtatott Z van belemélyítve.Kíváncsi vagyok mi lehet a neve és a hatóanyaga.

2023. márc. 21. 16:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Egy övtáskában sok lim-lom közt, amik mind nagyon fontosak, mindig hordok magammal néhány szem tablettát, hasmenés ellen, hashajtót, fájdalomcsillapítót, görcsoldót. Mivel évekig nem szedek be semmit egy kissé leamortizálódik a csomagolásuk de egy újra visszazárható pici nejlontasakban vannak.Mindről tudom , hohy micsoda de a nevét nem feltétlenül....
2023. márc. 21. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy a gyógyszereknek is van szavideje? Évek után még akkor sem kéne beszedni, ha tudnád, mi az.
2023. márc. 21. 16:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, van nekik olyan is. Végül is muszály ráírni valamit a dobozára. Csoda volna ha abban a mészkő kockában amibe forgalmazzák egy-két év alatt meg tudna romlani..
2023. márc. 21. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszer nem simán "megromlik", nem egy doboz tej. Itt kicsit komolyabb a kémia annál. Simán lehet mérgező is akár, de a te dolgod.
2023. márc. 21. 17:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Bevettem és használ, nem olyan nagyon régi csak lerongyolódott a csomagolása..Enyhén erősödik a bizalmam a gyógyszergyártókban....
2023. márc. 21. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!