Álló munkához milyen cipőt javasolnátok?
8 éve végzek álló munkát főállásban és másodállásban is.
Az utóbbi 1 évben olyan borzalmas sarokfájdalmaim alakultak ki, hogy munkából való hazaérkezés után örülök, ha másnap lábra tudok állni.
Próbáltam már mindenféle betéteket, egyéni betétet is csináltattam, orvosnál is voltam már kétszer orthopédián, magasabb sarkú cipőt javasoltak, ilyet is használtam, de semmitől nincs változás.
Mi lehet ilyenkor a megoldás?
Sketchers cipőt ajánlottak még. Érdemes megpróbálni, vagy van valakinek hatásosabb ötlete?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Ha gyenge a lábad akkor tökmindegy...
Ortopédiailag rendben vagy amúgy? Nincs lúdtalpad?
Nem arra találták ki az embert hogy órákat ácsorogjon, de hozá ud edződni a láb egy idő után, persze fájdalmak árán (1-2 hónap).
Először az erek miatt fáj majd aztán a lábtőcsontok meg az összekötő tartóizmok miatt a lábfejben aztán meg majd a vádli.
Persze át lehet esni a ló túloldalára is amikor már nem is érzed, hogy fájna, meg tök jól vagy csak azt veszed észre, hogy növekszenek a viszerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!